1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Мукачеві зіграли Всеукраїнський дитячо-юнацький турнір «Кубок «Синаю»

05.05.2017 19:00 Спорт

Із 29 квітня по 2 травня Мукачево приймав один із найбільших дитячих футзальних турнір в Україні. Щорічний «Кубок ДЮХФШ «Синай» уже водинадцяте відбувся на Закарпатті.

Із 29 квітня по 2 травня Мукачево приймав один із найбільших дитячих футзальних турнір в Україні. Щорічний «Кубок ДЮХФШ «Синай» уже водинадцяте відбувся на Закарпатті.

На турнірі виступили 230 дітей із різних куточків України, а також із-за кордону – загалом 22 колективи з Донецької та Луганської областей, Львівщини, Івано-Франківщини, Вінничини, один колектив з Угорщини.

«Цього року – найбільша кількість учасників. Бажаючих виявилося стільки, що не змогли всіх прийняти, бо не готувалися до такої кількості», – розповів засновник турніру отець Олександр Прожегач.

Команди з 12 клубів змагалися у трьох вікових категоріях: 2004/2005, 2006/2007, 2009/2010 рр.н

До організації турніру долучились й представники благодійного фонду «Свої» з Києва. За регламентом змагань, команди-переможці груп далі суперничали за 1–4 місця; ті ж, що посіли сходинки нижче, – за 5–8.

У найстаршій віковій категорії перемогу здобула ДЮСШ з Червонограда, другими стали господарі турніру – ДЮХФШ «Синай» Мукачево, а «бронзу» завоювали представники «Спартака» з Дніпра, яку тренує легендарний голкіпер збірної України з футзалу Ігор Ліщук.

У в/к 2006/07 рр.н. виграв ФК «Фаворит» із Великого Березного, другі – знову «синайці», а гості з Червонограда отримали «бронзу».

Найменші учасники цього футбольного дійства також визначили переможців. Золоті нагороди поїхали до Сваляви з командою ФК «Сузір’я», червоноградці забрали «срібло», а господарі турніру стали третіми.

Юрій ПІЯСЮК, ОBOLOK.

Читайте на ГК:Серце стискається від болю: закарпатці попрощалися з юним полеглим воїном (ФОТО)
Читайте на ГК:Неподалік пішохідного переходу хлопчика збило авто: перші подробиці аварії в Мукачеві (ФОТО)
Читайте на ГК:Непідкупні поліцейські "запакували" жінку-порушницю: відомо що сталося (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська