1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатські кікбоксери ввійшли до складу збірної України

15.04.2017 19:22 Спорт

У Броварах, де пройшов чемпіонат України серед ДЮСШ та спортклубів з кікбоксингу серед юнаків та юніорів, Закарпаття представляли 5 спортивних клубів.

У Броварах, де пройшов чемпіонат України серед ДЮСШ та спортклубів з кікбоксингу серед юнаків та юніорів, Закарпаття представляли 5 спортивних клубів.

Участь у чемпіонаті загалом взяли 800 спортсменів.

Як розповів тренер спортивного клубу «Золотий Скорпіон» Ігор Шимоняк, "Враження від турніру залишилося позитивне. Хочеться відмітити високий рівень спортсменів, які виступали в рингових дисциплінах. Усі п’ятеро моїх підопічних стали переможцями або призерами чемпіонату. Скажімо, у категорії до 63 кг фул-контакт Любомир Каналош виборов перше місце.

Доречно сказати й те, що обидва бійці вже втретє вибороли звання чемпіона України. Вдало виступили й інші закарпатські кікбоксери. Дмитро Дзундза у категорії до 71 кг фул-контакт також взяв «золото». Варто сказати, що обох згаданих спортсменів взяли у збірну України. Крім цього ще одним закарпатським збірником став Владислав Бабенко з спортклубу «Іппон».

Усього ж на змаганнях нашим спортсменам вдалося завоювати 8 золотих, 10 срібних та 11 бронзових медалей.

Цей турнір став своєрідним відбором у нашу збірну для участі в чемпіонаті Європи, який відбудеться в кінці літа в Македонії".

Читайте на ГК:Закарпатців попереджають про небезпечні погодні явища: що варто знати
Читайте на ГК:Найпопулярніші туристичні локації: три дні в Парижі
Читайте на ГК:Закарпатців залишать надовго без електроенергії: в яких районах будуть відключення?
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська