1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Юні закарпатські боксери повернулись із золотими медалями зі Львівщини

11.04.2017 20:12 Спорт 187

Зі 100-відсотковим переможним результатом повернулись зі Львівщини юні закарпатські боксери. 7-9 квітня у Миколаєві відбувся традиційний боксерський турнір " Кубок Галичини " для юнаків 2003-2004 р.н.

Юні закарпатські боксери повернулись із золотими медалями зі Львівщини

 Команду від Федерації боксу Закарпатської області представляли юні мукачівці, вихованці КОДЮСШ " Спартак", тренера Валерія Вишньова: 11-річні Олександр Левченко, Максим Негребов, 12-річний Степан Лучка та 14-річний Максим Сувирда.

А взагалі у турнірі прийняли участь близько 60 юних боксерів Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької, Волинської та Закарпатської областей. Виступ мукачівців вразив всіх присутніх на змаганнях: і спортсменів, і тренерів, і суддів, і просто вболівальників та шанувальників боксу.

8 разів виходили наші хлопці у ринг і 8 разів виходили з нього переможцями. Як розповів тренер В. Вишньов:

" Все почалося з найменьшого, Сашка, він вийшов у ринг і менше ніж за 1 хвилину довів свою повну перевагу над івано-франківським суперником. Його прикладу послідувала вся команда, і в підсумку першого дня змагань: 4 дострокових перемоги у першому раунді.

Фінальний день змагань був трошки складніший, але також успішний. Наші спортсмени довели свою перевагу над суперниками у напружених трьох-раундових боях. А більш досвідчені Степан і Максим продовжили тотальний розгром своїх суперників і знов закінчили бої у першому раунді, причому Максим встановив рекорд турніру: найшвидша перемога-перша атака на перших секундах бою примусила суперника з Чернівців капітулювати. Ще один приємний факт: найтехнічнішим боксером турніру визначено наймолодшого та найлегшого серед учасників Олександра Левченка. Йому вручено кубок "За кращу техніку".

Найсвіжіші новини: