1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатські орієнтувальники посіли призові місця на відкритому чемпіонаті Львівщини

21.03.2017 08:25 Спорт

У місті Лева пройшов відкритий чемпіонат Львівщини зі спортивного орієнтування.

У місті Лева пройшов відкритий чемпіонат Львівщини зі спортивного орієнтування.

На перший офіційний старт змагального сезону з'їхалися практично всі найсильніші прихильники перегонів з компасом і картою з області, велика команда Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного – чемпіони Збройних Сил України серед військово-навчальних закладів та спортсмени-радіоорієнтувальники з закарпатського Мукачева.

Першого дня на Кам’янці, у змаганнях серед дівчат не старших 14 років, на двокілометровій трасі до призової трійки увійшли лише мукачівки: перше та друге місця вибороли гімназистки Катерина та Ніна Цепурдеї, третє – Валерія Смочко із ЗОШ №2. У спринті в Стрийському парку чемпіонкою стала вже Валерія, Ніна знов фінішувала другою, а бронзову нагороду виборола львів’янка Діана Шварик з ТЦК «Княжий». 12-річна чемпіонка України Катерина Цепурдей цього дня стартувала у категорії 16-річних, де фінішувала з п’ятим результатом.

Серед дівчат до 12 років на спринтерській дистанції перемогла мукачівка Яна Брунцвик, друге та третє місця дісталися львів’янкам Анастасії Степаненко з ДЮСШ №9 і Лілії Пізяк з ДЮСШ №6, п’ятий результат у Людмили Калчевої з мукачівської ЗОШ №10.

І серед хлопчиків у спринті мукачівці виявилися найспритнішими. Серед 12-річних чемпіоном став Ярослав Попов (на середній дистанції він виборов срібну нагороду), який випередив найближчого з суперників – Вадима Герасименка з СК НАСВ більш ніж на хвилину. Третім фінішував Володимир Обаряник з ДЮСШ №9. 

Олександр Ткачук з мукачівської ЗОШ №1 переміг  у спринті серед 14-річних. Друге і третє місця на цій дистанції вибороли Олег Солтисік з ТКЦ «Княжий» та Назар Бабич з ДЮСШ №6.

Десятикласник мукачівської ЗОШ №11 Олексій Міхеєв став бронзовим призером серед вісімнадцятирічних, а п’ятнадцятирічний Олексій Шорін, що навчається у ЗОШ №10, фінішував з п’ятим результатом серед своїх однолітків,повідомляє Олександр Цепурдей.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська