1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

У неділю відбудеться фінал Ужгородської Футзальної ліги / ВІДЕО

16.03.2017 19:40 0 Спорт

Ужгородська Футзальна Ліга (УФЛ) – чемпіонат міста з футзалу, який вперше в історії був проведений цьогоріч. Участь у змаганнях взяли 24 команди, які впродовж трьох місяців змагались між собою за звання кращого.

Турнір стартував наприкінці минулого року, – Кубком Відкиття УФЛ, а повноцінний чемпіонат розпочали 15 січня. Змагання проходили в два етапи. На першому по вісім колективів у групах (А, В, С) грали між собою за коловою системою (кожен з кожним), а в другому колі згідно набраних очок та зайнятих місць у групах – поділились на три ліги за класом команд (Суперліга, Вища ліга та Перша). Футзальні колективи виборювали першість у другому колі за олімпійською системою (на виліт), повідомив Оболок.

Відтак, уже цієї неділі відбудуться фінальні протистояння у трьох лігах. ФК «Тиса-1» зустрінеться з ФК «Teamwear» у фіналі Першої ліги. УжНЕТ боротиметься із ФК «Коритняни» за звання чемпіона Вищої ліги. І останній поєдинок УФЛ, – справжнє футзальне Ель Класіко, зустріч між ФК «Минай-1» та ФК «Проспект». Вони виборюватимуть золото Суперліги.

Матчі проходитимуть у СК «Zinedine». Початок о 16:00.

Пряма трансляція всієї фінальної частини на каналі Ютуб.

Читайте на ГК:Хотіли до Словаччини: на Закарпатті затримали трьох чоловіків та місцевого таксиста
Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська