1. Спорт

У фіналі Зимового Кубка області зустрінуться ФК “Середнє” і ФК “Севлюш” / ФОТО

13.03.2017 20:36

У неділю футболісти “Севлюша” у півфіналі Зимового Кубка краю переграли дубівські “Карпати” з “сухим” рахунком – 4:0, а середнянці в основний час так і не зуміли “розпечатати” ворота минайців - 0:0.

Усе вирішили післяматчеві пенальті, які краще реалізували виноградарі. Таким чином, у фіналі Кубка зустрінуться “Середнє” і “Севлюш”.

Перший півфінальний поєдинок проходив за явної переваги виноградівців. Рахунок вже на 9-ій хвилині відкрив Чедрик, майстерно пробивши в лівий кут воріт суперника – 0:1. На 29-ій з подачі Ломаги відзначився Ребрик – 0:2. На 43-ій хвилині Ребрик знов у один дотик переправив шкіряного в сітку – 0:3. Через 5 хвилин Матей не за правилами зупинив у власному карному майданчику Ковтуна і пенальті чітко реалізував Ребрик, оформивши таким чином хет-трик.

У Середньому господарі намагались загострювати ситуацію з допомогою стандартів, але до точних ударів не доходило. Перший гострий момент виник на 28-ій хвилині, однак Качур не зумів скористатися націленою передачею Бака. У відповідь вище воріт пробиває Шпак. Було ще кілька стовідсоткових епізодів, зокрема у Миная. Але Пиняшко метрів з 24 посилає круглого повз стійку, а Гегедош метрів з шести пробиває головою прямо в голкіпера господарів. Середнянці ж зосередились на захисті, видно було, що вони поставили собі за мету будь-що вистояти до фінального свистка. І це їм вдалося!

Переможця визначили післяматчеві пенальті. Їх краще пробили виноградарі. Вони вдруге поспіль завдяки нульовим нічиям і краще реалізованим пенальті дістаються наступного етапу змагань, в останньому випадку – фіналу.

Читайте на ГК:Проблеми з “еліксиром життя”: важливе попередження для мешканців Виноградова (Перелік вулиць)
Читайте на ГК:Закарпатець ледь не помер на польових роботах: що відомо про рятувальну операцію на Виноградівщині (ФОТО)
Читайте на ГК:Реконструкція у Виноградові триває: запрацював музичний фонтан (ФОТО)