1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Зимова першість Закарпаття з футболу: команда з Н.Давидкова перемогла ужгородців

390
Спорт Новини Ужгорода

У другому ж матчі 1/8 фіналу зимової першості сталася сенсація.

Зимова першість Закарпаття з футболу: команда з Н.Давидкова перемогла ужгородців

Саме клуб із Мукачівщини вибив із розіграшу чемпіона області та переможця минулорічних змагань ЗП.

У технічному плані «Ужгород» виглядав привабливіше. Невипадково й двічі вів у рахунку. Та чи то представників обласного центру не вистачило до кінця боротьби, чи то давидківці в матчі з непростим суперником традиційно для себе виявили спортивну впертість, а в підсумку тріумфував «Ф.Медвідя».

«Ужгород» першим відкрив рахунок завдяки влучному ударові Р.Соскиди, та суперник у результаті порушення правил візаві зумів зрівняти рахунок. Пенальті реалізував В.Луця.

Далі зусиллями І.Варваринця чемпіон області вийшов уперед знову, і до перерви ніщо не віщувало поганого для підопічних Івана Шанти. І все ж у другому таймі В.Луця знову відновив рівновагу, а минуло небагато часу, і О.Балаж приніс, як виявилося, вікторію своїй команді.

Часу в «Ужгорода» було ще вдосталь, аби, принаймні, забити гол і перевести матч у серію пенальті. Однак, видно, футбольні боги цього разу були на боці менш іменитої команди…

Президент клубу переможців Вадим Мердєєв після матчу сказав, мабуть, цілком справедливо: «Сильна гра, серйозний суперник. Ми перемогли за рахунок характеру, досвіду й, мабуть, везіння».

ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) – ФК «Ужгород» – 3:2.

Голи: Луця Василь, +16, 45 хв., Балаж Олександр, 51 хв. – Соскида Руслан, 12 хв., Варваринець Іван, 24 хв.

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ. Фото Анастасія ПЕНЗОВА.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber