1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Берегівщина не може зібрати збірну - футболісти виїхали в Угорщину

383
Спорт Новини Берегова

Проблема з кадрами на Берегівщині через міграційні процеси існує не лише серед педагогів та лікарів.Тепер район не може зібрати футбольну команду, адже молоды спортсмени виступають за клуби Угорщини.

Берегівщина не може зібрати збірну - футболісти виїхали в Угорщину

Про це повідомили голова районної федерації футболу Олександр Чегіль та член виконавчого комітету ФФЗ Степан Селменський.

Вони зустрілися з головою Берегівської РДА Іштваном Петрушкою, аби обговорили питання представництва команди Берегівського району в чемпіонаті та першості Закарпатської області.

"У зв’язку з міграційними процесами, виїздом молоді за кордон, переходом гравців до команд Угорщини та введення Єдиної бази даних футболістів (один гравець може грати за одну команду) формування команди району для участі в обласному чемпіонаті затрудняється", - повідомляє прес-служба державної установи.

Учасники зустрічі кажуть, що докладають максимальних зусиль для збереження команди району. Зокрема, для стимулювання команд до участі в змаганнях, закуплено 60 якісних м’ячів, які будуть порівно розподілені серед учасників. Крім того, планують шукати кошти для більш вагомішої підтримки спортсменів.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber