1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Стартувала десята загальноуніверситетська спартакіада викладачів та співробітників УжНУ

13.02.2017 21:54 Спорт

Днями в спорткомплексі «Буревісник» відбулося урочисте відкриття X загальноуніверситетської спартакіади викладачів та співробітників УжНУ.

Днями в спорткомплексі «Буревісник» відбулося урочисте відкриття X загальноуніверситетської спартакіади викладачів та співробітників УжНУ.

Змагання між співробітниками вишу триватимуть аж до 18 травня. За цей час визначать найкращих у таких видах спорту, як шашки, шахи, баскетбол, волейбол, міні-футбол, настільний теніс, плавання, легка атлетика, а також у так званих сімейних стартах.

Ну а першим видом змагань став бадмінтон. Цьогоріч за перемогу боролися 11 жінок і 12 чоловіків різних структурних підрозділів нашого вишу. Головним суддею турніру став завідувач кафедри фізичного виховання, майстер спорту з легкої атлетики Іван Маріонда.

Спершу команди розділили за допомогою жеребкування на дві групи, переможці яких відтак змагалися у фіналі за золото, а ті, хто посів другі місця, – за бронзу.

Прикметно, що фінальні пари як серед жінок, так і поміж чоловіків склали представники природничо-гуманітарного коледжу та факультету здоров’я і фізичного виховання.

Напружені підсумкові поєдинки не порушили загального паритету між цими підрозділами: перемогу в жінок здобула бадмінтоністка з коледжу Марія Ткач, у чоловіків – представник факультету здоров’я та фізичного виховання Шандор Ковач. Бронза турніру дісталася представниці юридичного факультету в жінок, та економічного – серед репрезентантів сильної статі.

Підсумкова командна таблиця результатів першого виду змагань спартакіади виглядає так:

1. Природничо-гуманітарний коледж
2. Факультет здоров’я та фізичного виховання
3. Юридичний факультет
4. Економічний факультет
5. Факультет туризму та МК
6. Фізичний факультет6. Факультет історії та міжнародних відносин
8. Медичний факультет
8. Факультет інформаційних технологій
10. Медичний факультет №2
11. Філологічний факультет
12. Стоматологічний факультет

Переможців і призерів бадмінтонного етапу нагородили медалями та грамотами, повідомив Медіацентр УжНУ.

Читайте на ГК:В області водій "під кайфом" накоїв лиха й "влип" на чималий штраф (ФОТО)
Читайте на ГК:Серце розривається від болю: закарпатці попрощалися з полеглим захисником (ФОТО)
Читайте на ГК:Документи підписали, гроші поділили: в Ужгороді посадовці, ремонтуючи дороги, "загубили" майже 3 млн гривень з місцевого бюджету (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська