1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В Ужгороді відбудеться міжнародний турнір із хокею

255
Спорт Новини Ужгорода

Як проходитиме Міжнародний турнір із хокею цими вихідними, 11-12 лютого, в Ужгороді на ковзанці «Ice Land», сьогодні розповіли на прес-конференції організатори льодових змагань.

В Ужгороді відбудеться міжнародний турнір із хокею

Як повідомив Василь Ябрик, у турнірі візьмуть участь 6 команд – 2 із Закарпаття та 4 зі Словаччини. Змагання триватимуть два дні, почнуться у суботу о 8 ранку, команди поділять на дві групи – «а» і «б». І в суботу, і в неділю відбудеться по 6 ігор. У неділю турнір розпочнеться о 8.30, а о 14. 45 – фінал, після якого пройде церемонія нагородження переможців, повідомили в міській раді Ужгорода.

Віталій Ерфан наголосив, що досить довгий період хокеєм на Закарпатті не займалися, зараз його відроджують.

«Разом із федерацією ми відкрили відділення хокею в обласній спортивній школі, де займаються 90 дітей. Є, звичайно, ряд проблем, зокрема, це матеріально-технічна база, забезпечення дітей спортивними формами та інші. Маємо над чим працювати і куди розвиватися. У зв’язку з тим, що цього року ювілейна дата – започаткування хокею на Закарпатті, управління молоді та спорту обласної адміністрації спільно з Федерацією, Ужгородською міською радою організували ювілейний турнір міжнародного значення».

Василь Ябрик додав, що цього року дві ювілейні дати: 70 років ужгородській команді «Спартак-46», яка у 1946 році представляла Україну на чемпіонаті СРСР, і 100 років закарпатському хокею.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber