1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді відбувся тур з баскетболу

08.02.2017 10:54 Спорт

В Ужгородському СК Юність 04-05 лютого відбувся перший тур другого кола з баскетболу. БК Ужгород приймав одного з фаворитів Чемпіонату БК Старлайф м.Чернівці.

В Ужгородському СК Юність 04-05 лютого відбувся перший тур другого кола з баскетболу. БК Ужгород приймав одного з фаворитів Чемпіонату БК Старлайф м.Чернівці.

В суботу Чернівецька команда з перших секунд заволоділа ініціативою і повела в рахунку 10 очок, але влучні трьохочкові кидки Антона Іванини та Сергія Слободянюка повернули інтригу в групі і перша чверть залишилась за господарями 17-16. Друга черть пройшла в рівній боротьбі в підсумку на перерву пішли за рахунку 39-39.

В другій половині господарі з перших секунд застосували пресинг, до якого не були готові суперники і потрохи збільшували відрив. В четвертій чверті відрив сягнув 17 і очок і ужгородці впевнено довели гру до перемоги 95-81.

Перша половина другої гри відбулась за схожим сценарієм на перерву пішли за рахунку 39-41, але після перерви господарям не вдалося відірватися в рахунку і рахунок був рівний до останньої хвилини зустрічі, але в кінцівці більш поталанило Буковинський команді в підсумку 79-85 на користь БК Старлайф.

Читайте на ГК:"Тепер пальми, а завезуть ще й крокодилів": мережа Фейсбук шаленіє від "чуда" у закарпатському місті
Читайте на ГК:Вибухонебезпечний предмет лежав у траві: в Ужгороді знайшли міну (ФОТО)
Читайте на ГК:“Дубай” по Закарпатськи: в Ужгороді небачений ажіотаж біля нової атракції (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська