1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Юні футболісти з Берегова взяли "срібло" турніру в Угорщині

368
Спорт Новини Берегова

У неділю, 5 лютого, юні футболісти з Берегова вчергове гостювали в угорському місті Ченгер, де проводився міжнародний турнір з міні-футболу “Farsang kupa”.

Юні футболісти з Берегова взяли "срібло" турніру в Угорщині

Змагалися юнаки 2004–2005 р.н. 6 команд із 3 країн. Угорщину представляли: ФК “Ченгер”, ФК “Фегердьормот”, ФК ДВТК “Дебрецен”. Румунію: ФК “Нодькарой”, а Закарпаття було представлено двома берегівськими командами: ДЮФК “Берегвідейк” та ДЮФК “Легенда”, повідомив Оболок.

Успішно у турнірі виступили юні футболісти “Берегвідейка”. Підопічні Василя Пануліна перегравши ФК “Фегердбормот” – 6:1, ФК “Легенду” – 1:0, звівши дві ігри в нічию з “Дебреценом” – 3:3 та “Ченгером” – 2:2 і поступившись румунській команді 0:1 посіли 2 місце. Особливо цікавими і напруженими були ігри з “Дебреценом” і “Ченгером”, у яких протягом усієї гри наші хлопчики постійно вели в рахунку. Але на останніх хвилинах пропускали. Хочеться відмітити високий рівень гри всієї команди, а особливо Алекса Копора, Арсена Фулея та Петра Гарапко індивідуальні та колективні дії яких, викликали масові аплодисменти вболівальників.

Берегівській “Легенді” поталанило менше. Підопічні Ігоря Муски чотири гри програли та одну звели в нічию. Як не дивно, єдина нічия далася берегівчанам у грі з переможцем турніру ФК “Нодькарой” (Румунія). У результаті вони посіли 6 місце.

За результатами турніру футболісти “Берегвідейка” отримали кубок та срібні медалі за 2 місце. А Петро Гарапко отримав спеціальний приз кращого гравця турніру.

Олесь ФЕДОРКО, Фото Жолт ЛЕВРІНЦ.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber