1. Головна
  2. >
  3. Спорт

«Карпати»-«Галичанка»: напруга, нерви та десять голів Готри / ФОТО

312
Спорт Новини Ужгорода

Ужгородські гандболістки не зуміли переграти своїх львівських суперниць.

У другому матчі «Карпати» поступились «Галичанці» з рахунком 16:26.  Не клеїлась гра в карпатівок з самого початку. Чи то гра львів'ян в захисті була надійніша, чи влучність та сила кидків ужгородок були недостатніми для позитивного результату, але кінцевий результат став сюрпризом для багатьох.

Перший гол у ворота «Галичанки» судді зафіксували аж на 17-ій хвилині, натомість закарпатки, за той самий час, вже дев'ять раз були змушені розпочинати атаку із центра поля. Перша половина гри завершилась з рахунком 5:13.

Друга половина гри виявилась більш результативною, проте наздогнати суперниць господарки майданчтка не змогли. Якщо в першій грі героїнею матчу стала права крайня ужгородок Вікторія Гичка, то в другій відзначилась Яна Готра, яка забила "левову частку" голів у ворота суперниць – десять. У львів’янок чудову гру продемонструвала Марина Коновалова, яка закинула 13 м’ячів. 

В підсумку ужгородські «Карпати» закріпились на другій сходинці й надалі на 4 пункти відстають від львівської Галичанки.

Карпати - Галичанка 16:26 (5:13)

Карпати:

Яблонська-Бобаль, Воронько; Готра 10, Компанієць 2, Кильч 1, Лезінська 1, Купчак 1, Фурманець, Гичка, Мелекесцева, Сухецька, Попович, Петровська, Білик.

Галичанка:

Гілязетдінова, Гладун; Коновалова 13, Туркало 6, Смолінг 4, Баранович 1, Сабова 1, Поляк 1, Косик, Воловник, Парандій, Стрюкова, Гайкова, Давидянц.

Штраф: 6 - 8 (Мелекесцева, Компанієць, Лезінська - Гілязетдінова, Баранович, Смолінг, Давидянц)

7м: 4/3 - 2/2 (Готра влучила в штангу воріт Гладун).

Читайте також: