1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Спортсменка з Мукачівщини стала бронзовою призеркою Чемпіонату України з пауерліфтингу

30.01.2017 08:56 Спорт

Спортсменка з Мукачівщини Єлизавета Форкош – виборола бронзову нагороду на Чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу (жим лежачи).

Спортсменка з Мукачівщини Єлизавета Форкош – виборола бронзову нагороду на Чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу (жим лежачи).

Чемпіонат України з класичного жиму лежачи серед чоловіків та жінок, юніорів, юніорок, юнаків та дівчат, ветеранів днями відбувся у місті Коломия. Участь у змаганнях взяли 270 спортсменів майже з усіх областей України, повідомили в Мукачівській РДА.

Виступаючи у складі збірної Закарпаття, важкоатлетка Єлизавета Форкош посіла третю сходинку у відповідній ваговій та віковій категорії. Про перемогу відразу після завершення змагань повідомив тренер спортсменки а також суддя міжнародної категорії Михайло Рошко. 

До слова, Єлизавета вже не вперше приносить нагороди всеукраїнського рівня до скарбнички збірної Закарпаття та спортивного реноме Мукачівщини. Так, спортсменка вже є володаркою «золота» на Чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу ( триборство), який відбувся наприкінці минулого року.

Читайте на ГК:Тут де видаватимуть повістки, проте чоловіки знайдуть дещо краще: Міноборони спільно з місцевою владою реалізували на Закарпатті потужний проєкт (ФОТО)
Читайте на ГК:Для жителів області відкривають унікальний центр: відомо які можливості з'являться у закарпатців
Читайте на ГК:Трагічна звістка торкнулася сердець закарпатців: лави небесного війська поповнив ще один захисник (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська