1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Закарпатські параолімпійці відвідали Словаччину / ФОТО

213
Спорт Закарпаття

26 січня 2017 року в Словаччину на екскурсію в словацьке Кошіце відправились закарпатські спортсмени-інваліди з ураженням опорно-рухового апарату.

Словацьке місто змогли відвідати майже 10 спортсменів-інвалідів Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату (голова – Олександр Лизанець).

Запросили до себе в гості закарпатських спортсменів з обмеженими фізичними можливостямипредставники Михайловецької районної радиСловацької асоціації інвалідів (президент Ева Хлодінкова). Ініціював участь закарпатських спортсменів-інвалідів у цьому чудовому заході голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець. 

Закарпатські спортсмени висловлюють щиру подяку відомому меценатам і благодійникам, а також генеральному консулу Словаччини в Ужгороді Янці Буріановій та Михайловецькій районній раді Словацької асоціації інвалідів, які допомогли організувати цю поїздку.

Зазначається також, що голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату сподівається на продовження плідної співпраці з консульством Словаччини в Ужгороді.

Читайте також: