1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Хустські борці здобули нагороди в Калуші / ФОТО

22.12.2016 16:11 0 Спорт
 

Протягом трьох днів у Калуші, що на Івано-Франківщині, відбувався X різдвяний фестиваль з вільної боротьби серед юнаків та дівчат.

Участь у цьому цікавому спортивному дійстві взяло 19 команд із 7 областей України - Івано-Франківської, Закарпатської, Черкаської, Житомирської, Чернівецької, Львівської та Хмельницької, а також гості - команди із сусідніх Молдови та Білорусі. Загалом 250 юних борців зустрілися на борцівських помостках, щоб показати свою спортивну підготовку і визначити спритніших та сильніших.

У складі збірної команди від Закарпаття було троє вихованців хустської школи боксу - тренер І. Шайтілаєв. Наші хлопці не підвели свого наставника і знову підтвердили свій високий клас боротьби. Зокрема у ваговій категорії до 53 кг Йосип Драгула виборов срібну медаль, його колега Олег Дзяпко (в. к. 47 кг) здобув бронзу, а Юрій Бабич (в. к. 58 кг) посів 8-ме місце у групі, в яку входило 16 учасників.

Переможці та призери різдвяного фестивалю з вільної боротьби були нагороджені медалями та подарунками.

Читайте на ГК:Без паски і шовдаря, але з дивними замінниками: як закарпатка святкувала Великдень в одній із Європейських країн
Читайте на ГК:Небезпечна пожежа на Закарпатті: вогнеборці встигли врятували гараж та житловий будинок (ФОТО)
Читайте на ГК:Підкралася непомітно й "затягнула в полон": на Закарпатті невидима смерть ледь не забрала життя трьох дітей
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська