1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Стало відоме ім'я нового чемпіона Формули-1

236
Спорт Світ

Новоспечений чемпіон світу Королівського автоспорту Ніко Росберг поділився своїми враженнями від фінальної гонки сезону.

Стало відоме ім'я нового чемпіона Формули-

Гонщик Мерседес Ніко Росберг завершив фінальну гонку в Абу-Дабі на трасі «Яс-Маріна» і став чемпіоном світу 2016 року, повідомив Кореспондент.

Не найприємніша гонка у моїй кар'єрі. На початку мені довелося боротися з Максом, а ближче до фінішу ззаду дуже швидко наближалися Себастьян Феттель і Макс Ферстаппен. Я радий, що все закінчилося, і я в повному захваті! Я присвячую свою перемогу у чемпіонаті моїй дружині Вівіан - спасибі їй за величезну підтримку, а також маїй дочці Алай! Я дякую всім, хто мене підтримував. Я дуже пишаюся тим досягненням, що повторив успіх свого батька, - прокоментував свою перемогу Росберг.

Зазначимо, що гонщик Срібних стріл Льюїс Гемільтон виграв фінальний етап чемпіонату світу з Формули-1, але для перемоги в особистому заліку цього було мало. Його партнер по команді Ніко Росберг фінішував другим і став новим чемпіоном світу Королівського автоспорту.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber