1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Чемпіонат Винорадівщини з футболу: Гольовий буревій із батьківщини Василя Раца пронісся над Вилоком

29.07.2016 16:41 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Про підсумки 10-го туру юнацької першості Виноградівського району читайте далі.

Про підсумки 10-го туру юнацької першості Виноградівського району читайте далі.

Головна сенсація сталась у центральній битві титанів, що відбулась у Вилоці, де «Фанчиково» в моральному плані практично знищило одну з двох кращих домашніх районних юнацьких команд Виноградівщини червня 2016-го року – «Болаж». І це при тому, що колектив із Вилока до цього, за цей та минулий сезони разом узятих, жодного разу не програв у понад 3 голи. Найбільший вклад зробив гравець, якого фанчиківські ультрас іменують не інакше як Озіл. Він відзначився хет-триком. Доповнили цей нокаут м’ячі Едуарда Пігора, Івана Шімона та Віктора Жидика. Шалена перемога дозволила «Фанчикову» в загальній таблиці за втраченими балами випередити «Болаж» й повноцінно, після двотижневої перерви, повернутись до двійки лідерів.

Здивували футбольну громадськість «Дротинці», які на виїзді, у матчі, який також міг претендувати на роль центрального, дали бій одній із двох кращих районних юнацьких команд Виноградіщини травня 2016-го року – «Чепі». І це при тому, що колектив із Чепи до цього, в цьому сезоні, на своєму полі не вигравав тільки раз. Незважаючи на втрату очок, «Чепа» у таблиці домашніх матчів за здобутими балами залишилась у призовій зоні, в меж якої цього табеля тримається зі старту цьогорічних змагань.

Трохи більшого ми очікували й від «Егреша». Натомість, більш прогнозованою була розгромна звитяга «Матієва» в непересічному домашньому протистоянні з «Ардовцем». Дубль Крістіана Товта та голи Себастіана Бочкора й Роберта Ороса дозволили їх партнерам у таблиці домашніх матчів за здобутими балами підстрибнути на дві позиції й втретє очолити цей табель.

Найбільш передбачуваним став підсумковий рахунок двобою у Великих Ком’ятах. Голи Анатолія Копчі, Василя Альча та Федора Федя дозволили «Колосу» у загальній таблиці за втраченими балами піднятись на одне місце й після тижневої перерви повернутись до верхньої половини таблиці. У таблиці домашніх матчів краща команда Північної Виноградівщини цього та минулого сезону з Великих Ком’ят, завдяки перемозі, за здобутими балами випередила «Болаж» та «Фанчиково» й утретє прорвалась до провідного квартету.

Результати 10-го туру: «Болаж» Вилок – «Фанчиково» – 0:6, «Чепа» – «Дротинці» – 2:2, «Матієво» – «Ардовець» Підвиноградів – 4:0, «Колос» Великі Ком’яти – «Зірка» Онок – 3:1, «Неветлен» Неветленфолу – «Егреш» Олешник – 5:2;

Турнірне становище на 29 липня: 1-е місце – «Перехрестя» – 9 матчів – 27 очок (різниця голів – 22:2), 2 – «Фанчиково» – 8 – 18 (16:5), 3-е місце за здобутими очками (4-а сходинка за втраченими балами) – «Матієво» – 9 – 14 (20:17), 4 (3) – «Болаж» – 7 – 13 (12:13), 5 (7) – «Чепа» – 9 – 12 (21:16), 6 (5) – «Дротинці» – 8 – 12 (13:8), 7 (6) – «Колос» – 8 – 12 (9:10), 8 – «Неветлен» – 8 – 9 (16:16), 9 – «Ардовець» – 9 – 7 (10:25), 10 – «Егреш» – 8 – 4 (9:15), 11 – «Зірка» – 9 – 1 (10:31).

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»

Читайте на ГК:Виноградівщина знову у жалобі: повідомили про ще одного полеглого Героя (ФОТО)
Читайте на ГК:Відключення світла на Закарпатті: де не буде електроенергії з 1 травня
Читайте на ГК:"Спалахнула б як факел": у Виноградові рятували автомобіль від вогню



Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська