1. Новини Закарпаття
  2. >

МОК: чи поїде Росія на Олімпіаду - вирішать упродовж тижня

20.07.2016 22:10 Спорт

Питання про допуск або відсторонення російських спортсменів від участі в Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро вирішиться упродовж найближчих семи днів.

Питання про допуск або відсторонення російських спортсменів від участі в Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро вирішиться упродовж найближчих семи днів.

У середу президент Олімпійського комітету Росії Олександр Жуков повідомив, що це буде вирішуватися в кінці тижня, швидше за все - в неділю, повідомио ВВС Україна.

Багато залежатиме від рішення Спортивного арбітражного суду, яке оголосять у четвер, уточнив він. 

Напередодні Міжнародний олімпійський комітет оголосив, що вивчає юридичні аспекти можливого відсторонення Росії від Олімпійських ігор у зв'язку з допінговим скандалом.

МОК також повідомив про початок розслідування щодо російських чиновників, згаданих у доповіді комісії Всесвітнього антидопінгового агентства.

Також комітет рекомендував тимчасово відсторонити Росію від проведення міжнародних спортивних змагань, які планувалися майбутньою зимою.

Читайте на ГК:Доленосні зустрічі та вибір, що змінить життя: відомий астролог озвучив несподіваний прогноз для всіх знаків зодіаку
Читайте на ГК:У Німеччині відповіли, що буде зі статусом біженців для українців без закордонних паспортів
Читайте на ГК:Стійкі до антибіотиків та лікування: бактерії на МКС мутували в щось, чого раніше не бачили на Землі
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська