1. Новини Закарпаття
  2. >

Підсумки від туру до туру вищої ліги Закарпаття

19.07.2016 16:05 Спорт

Про статистику окремих турів провідного дивізіону нашої області читайте далі.

Про статистику окремих турів провідного дивізіону нашої області читайте далі.

Ми вже раніше ознайомили вас із деякими загальними статистичними особливостями кращих команд Закарпаття. У продовження цієї теми до вашої уваги статистика турів. Для господарів найкращим був 1-й тур, коли вони здобули шалені 90.48 % можливих очок та досягли якісної середньої різниці голів в реальних матчах – (+ 2.67) за матч (при середній для домашніх команд – (+ 0.75) м’яча за поєдинок). Головний внесок тоді в загальний результат зробив зірковий «Ужгород», який розніс у друзки тячівців. Доповнили починання підопічних Івана Шанти «Оболонь», Минай» та «Поляна», які здобули впевнені перемоги над «Вільхівцями», «Береговом» та «Бужорою» відповідно. Дуже хорошим для домашніх команд був 11-й тур, коли вони здобули хороші 76.19 % можливих балів та показали шалену середню різницю м’ячів – (+ 2.86) за матч. Вагомий внесок у це зробили «Берегово», «Севлюш» та «Середнє», які тоді вщент розбили «Боржаву», «Оболонь» та «Тячів» відповідно.

Якісним для господарів був 4-й тур, коли вони здобули 76.19 % можливих пунктів та досягли хорошої середньої різниці голів – (+ 2.43) за гру. Головний внесок у це зробив «Ужгород», який звузив до мінімуму гирло «Боржави». Доповнив ці починання «Севлюш», який із запасом розгромив тячівців. Непоганим для домашніх клубів був 13-й тур, у якому вони в реальних матчах здобули 72.22 % залікових балів та досягли в них прийнятної середньої різниці м’ячів – (+ 1.83) за матч. Головний внесок у це зробили «Севлюш», який накрив «Поляну», та «Вільхівці», які суттєво додали «Дийді» сивини на скронях. Доповнили їх починання «Мункач» та «Бужора», що здобули вольові перемоги.

Для гостей найкращим був 10-й тур, коли вони вибороли чудові 66.67 % можливих балів та досягли шаленої середньої різниці голів – (+ 2.29) за поєдинок (при середній усіх виїзних команд – (- 0.75) за гру). Головний вклад у це зробив «Минай», який у Довгому змусив «Боржаву» текти в зворотньому напрямку. Доповнили ці починання «Вільхівці» та «Середнє», які дуже впевнено розібрались із тячівцями та полянцями відповідно. Дуже хорошим для виїзних команд був 7-й тур, коли вони здобули 57.14 % можливих балів та досягли якісної середньої різниці м’ячів – (+ 0.57) за матч. Вагомий внесок у це зробили «Ужгород» та «Дийда», які в цей день розгромили своїх опонентів. Їх починання доповнили «Мункач» та «Оболонь», які вибороли вольові перемоги.

Якісним для гостьових колективів був 12-й тур, коли вони вибороли 47.62 % можливих пунктів та досягли непоганої середньої різниці голів – (- 0.29) за поєдинок. Головний внесок у це зробили «Спартакус», «Берегово» та «Севлюш», які досягли чергових перемог. Непоганим для виїзних клубів був 3-й тур, коли вони вибороли 42.86 % можливих очок та досягли в реальних матчах хорошої різниці голів – (+1.5) за гру. Головний внесок у це зробив «Севлюш» та «Вільхівці», які розгромили опонентів. Доповнив їх починання «Ужгород», що здобув вольову перемогу в Хусті.

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська