1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Під прес виноградівського «Севлюша» потрапила хустська «Оболонь» - 5:0 / ФОТО

224
Спорт Новини Виноградова

У черговому турі у вищій лізі обласної першості з футболу сьогодні головна виноградівська команда приймала сусідів із Хуста.

Незалежно від місця у турнірній таблиці, ці команди вважаються незручними суперниками і зустрічі між ними щоразу відбуваються при неабиякій напрузі на футбольному полі.

Так було і на цей раз. Але тільки на початку поєдинку. Під палючим сонцем гра виглядала важкою, тягучою. Обопільний пресинг гальмував атаки, переводячи їх у комбінаційну гру поза штрафними майданчиками. Та все змінилося після того як Ребрик проштовхнув м’яч у ворота гостей – 1 : 0. Це було на 27 хвилині матчу. А за 5 хвилин до перерви той же Денис подвоює рахунок, майстерно замкнувши прострільний пас від Мудри.

Відчувши смак невідворотної перемоги, у другому таймі підопічні Івана Білака заграли легко, розкуто, радуючи уболівальників динамічним результативним футболом. На новенькому табло стадіону «Юність» один за одним висвічувалися прізвища футболістів, які відзначилися голами у ворота хустян. Услід за Ребриком у другому таймі забивали Мудра, Чонка та Вайда.

А що ж гості? У сьогоднішньому матчі вони хоч намагалися, та не створили жодного небезпечного моменту. Під потужним пресом севлюських борошів команда з Хуста виглядала вичавленою і спустошеною, як порожня пляшка з-під пива відомої марки.

До літньої перерви виноградівський «Севлюш» має нагоду поповнити свій арсенал у чемпіонаті. У заключних турах першого кола він зіграє у Довгому з «Боржавою» та гостинно «накриє поляну» для свалявців на рідному стадіоні.

Читайте також: