1. Головна
  2. >
  3. Спорт

«Вікторія ЛНС» й «Авангард» приємно дивують футбольну громадськість

238
Спорт Закарпаття

Про підсумки 10-го туру юнацької першості в Східній зоні читайте далі.

«Вікторія ЛНС» й «Авангард» приємно дивують футбольну громадськість

Головну сенсацію створила «Вікторія ЛНС», яка зіграла в бойову нічию з кращою виїзною юнацькою командою Східної зони – «Карпатами» з Дубового. І це при тому, що карпатівці в цьому сезоні жодного разу на виїзді не те що не втратили жодного очка, а й перемагали тільки з різницею не меншою, ніж у два голи. Ще одну приємну, для своїх фанів, несподіванку створив «Авангард», який на виїзді розбив одну з чотирьох кращих першолігових юнацьких команд Східного Закарпаття першої третини 2016-го року – клубу «імені Івана Яремчука». І це при тому, що тересвянці до цього востаннє вигравали ще 30-го квітня 2016-го року.

Феєрична звитяга дозволила «Авангарду» у загальній таблиці підстрибнути на два місця й вдруге увійти до провідної п’ятірки. У табелі виїзних матчів тересвянці за здобутими балами піднялись на одне місце й також вдруге увійшли до провідної п’ятірки. Трохи більшого уболівальники могли б побачити й від «Старта». Більш очікувано завершила свій двобій «Велика Копаня». Перемога дозволила копанцям у загальній таблиці випередити «Ізу» й повноцінно увійти до провідного квартету. У таблиці виїзних матчів «Велика Копаня» за здобутими балами випередила «Терново», а за втраченими пунктами, крім тернівців, залишила позаду себе ще й «Вікторію ЛНС».

Найпередбачуванішими стали мінімальні звитяги «Говерли», яка в непересічному дербі дотиснула земляків із Рахова, та «Інтера», який у центральній битві туру, завдяки голу Романа Дьолога, вирвав звитягу на західних теренах Східної зони. Вольова перемога дозволила колективу з Ганичів у загальній таблиці випередити дубівські «Карпати» й очолити цей табель. Слід відзначити, що в останньому 11-му турі першого кола «Інтер» вдома прийматиме трохи скромніший клуб із Білої Церкви, тому має всі шанси виграти й завоювати символічне звання чемпіона першого кола.

Результати 10-го туру: «Іза» – «Інтер» Нересниця – 0:1, «Вікторія ЛНС» Біла Церква – «Карпати» Дубове – 1:1, «Карпати» Рахів – «Говерла» Ясіня – 2:3, «Терново» – «Велика Копаня» – 0:2, «імені Івана Яремчука» Великий Бичків – «Авангард» Тересва – 0:4, «Старт» Золотарево – «Віск» Вишково – 1:4;

Турнірне становище на 24 червня: «Інтер» – 22 очки (різниця голів – 43:9), «Карпати» Дубове – 21 (16:4), «Говерла» – 20 (26:8), «Велика Копаня» – 18 (22:10), «Авангард» – 17 (16:13), «Іза» – 17 (12:9), «Карпати» Рахів – 15 (19:14), «Вікторія ЛНС» – 11 (10:22), «Терново» – 10 (13:30), «Віск» – 8 (13:23), «імені Івана Яремчука» – 8 (7:24), «Старт» – 3 (6:37).

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber