1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Виноградівські борці привезли медалей різного ґатунку зі Львова

504
Спорт Новини Виноградова

15-16 червня м. Львові у спортивному комплексі велотреку СКА на трьох килимах проводився відкритий Кубок Львова з вільної боротьби серед молодших юнаків та дівчат 2002-2004рр.н. та 2005-2006рр.н..

Виноградівські борці привезли медалей різного ґатунку зі Львова

В цих змаганнях також прийняли участь 11 виноградівських юних борців. А загалом у змаганнях прийняло участь 340 учасників та більше 30 команд з України та збірні команди Литви та Молдови. Хорошу технічну підготовку показали наші юні борці, які вибороли повний комплект нагород.

Отже чемпіоном турніру став Магарита Олексій в категорії до 47кг., срібну медаль виборола Матвеєва Анна-Марія в категорії 52кг., а бронзову медаль виборов Русанюк Олексій в категорії до 38кг. та ще 5 наших спортсменів увійшли у "п’ятірку кращих" цього турніру.

Після завершення цих змагань у цьому ж комплексі 16-17 червня проводився відкритий Всеукраїнський турнір-меморіал з вільної боротьби пам'яті заслуженого тренера України Сазонова О.П. серед кадетів та кадеток 1999-2000рр.н. Ці змагання виявилися ще більш представницькими, адже прийняли участь збірні команди 8 країн: Грузія, Вірменія, Греція, Литва, Молдова, Словаччина, Польща та збірні команди міст та областей України.

Спортсмени боролися у 10 вагових категоріях юнаків та 10 вагових категоріях серед дівчат. Команда з м. Виноградова була представлена 4 талановитими спортсменками, які також порадували своїх тренерів хорошими результатами.

Чемпіонами турніру стали Мацола Дарина у ваговій категорії до 38кг. та Сорока Яна у ваговій категорії 52кг., та бронзову нагороду виборола Повк Кароліна у ваговій категорії до 43кг. Приємно, що дві срібні медалі також вибороли дівчата з м. Хуст Томищ Марія та Чемердовська Едіта у ваговій категорії 38 та 43кг. відповідно.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber