1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Закарпаття прийме фінальні матчі Вищої ліги ДЮФЛ України

252
Спорт Закарпаття

14 червня, у Будинку футболу відбулося жеребкування фінальних турнірів сезону-2015/2016 серед команд Вищої (U-14, U-15, U-16 та U-17) та Першої (U-15 та U-17) ліг Дитячо-юнацької футбольної Ліги/

Закарпаття прийме фінальні матчі Вищої ліги ДЮФЛ України

Матчі відбудуться наприкінці червня – на початку липня 2016 року у чотирьох регіонах: Львівській області, Ужгороді, Одесі та Сумах, повідомило ЗС.

Перед початком жеребкування до присутніх представників клубів та тренерів звернувся перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко:

«Торік для проведення змагань ми обрали чотири регіони: Львівщина, Закарпаття, Одещина та Київщина. Ніяких нарікань не було. Тож цього року фінальні змагання знову приймуть  ті ж регіони. Усі обрані стадіони сертифіковані Прем’єр-лігою, тому я впевнений, що інфраструктура, підібрана для фінальних змагань, знаходиться на високому рівні».

Закарпаття приймає фіналістів серед команд Вищої ліги (U-16). Змагання будуть проводитися на ужгородських стадіонах «Авангард» та «Спартак», а також на стадіонах Ужгородського району – Середнє та с. Кам’яниці («Камелот»).

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber