1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Феєрична футбольна вікторія «Карпат» у Білій Церкві

294
Спорт Закарпаття

Про підсумки 9-го туру в Східній зоні першої ліги Закарпаття читайте далі.

Феєрична футбольна вікторія «Карпат» у Білій Церкві

Головна гучна сенсація сталась у центральній битві туру в Білій Церкві, де «Карпати» вщент рознесли місцевий один із двох кращих першолігових колективів Східного Закарпаття першої третини 2016-го року – «Вікторію ЛНС». І це при тому, що рахівці до цього, за цей та минулий сезони разом узятих, жодного разу не вигравали на виїзді з розгромним рахунком. Слід також згадати, що й самі біло-церківці до цього, за цей та минулий сезони разом узятих, на рідному полі програли тільки раз – ще 23-го серпня 2015-го року, від тоді ще могутнього «Віска». Перемога дозволила рахівцям у таблиці виїзних матчів за здобутими балами підстрибнути на дві з половиною позиції.

Розчарував своїх фанів і один із чотирьох кращих першолігових колективів Східного Закарпаття першої третини 2016-го року – клуб «імені Івана Яремчука», який спромігся тільки на гол Руса і, як наслідок, був знеславлений у Великій Копані. Дубль Ігоря Агапітова та м’ячі Еріка Івашка, Василя Фозекоша й Олександра Логойди дозволили команді Михайла Фурика здобути першу, дуже ефектну, домашню звитягу в 2016-му році. Завдяки цьому копанці у таблиці домашніх матчів випередили «Віск» та «Старт».

Більш очікуваними стали підсумкові рахунки в Тересві та Вишкові. На гол ясінця Олександра Тулайдана футболісти «Авангарда» відповіли м’ячем Василя Руснака. Вольовий гол від Покі дозволив «Тернову» в таблиці виїзних матчів за втраченими балами піднятись на дві позиції й вперше стати лідером цього табеля за втраченими балами.

Найпередбачуваніше завершили свої матчі «Інтер» та дубівські «Карпати». Упевнена звитяга команди з Ганичів дозволила їй у таблиці домашніх матчів за здобутими балами випередити рахівські «Карпати», «Вікторію ЛНС», «Терново», «Говерлу» й клуб «імені Івана Яремчука» й вперше стати абсолютним лідером цього табеля.

Результати 9-го туру: «Вікторія лнс» Біла Церква – «Карпати» Рахів – 0:4, «Авангард» Тересва – «Говерла» Ясіня – 1:1, «Інтер» Ганичі – «Старт» Золотарево – 4:0, «Віск» Вишково – «Терново» – 0:1, «Велика Копаня» – «імені Івана Яремчука» Великий Бичків – 5:1, «Карпати» Дубове – «Іза» – 3:1;

Турнірне становище на 16 червня: «Інтер» – 20 очок (різниця голів – 24:9), «Терново» – 19 (24:15), «Говерла» – 17 (20:9), «Карпати» Р. – 17 (23:13), «Вікторія ЛНС» – 16 (20:16), «ім. Івана Яремчука» – 13 (21:21), «Авангард» – 12 (21:27), «В. Копаня» – 11 (17:16), «Карпати» Д. – 9 (11:13), «Іза» – 7 (7:25), «Віск» – 5 (1:12), «Старт» – 5 (11:26).

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber