1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Чемпіонат Закарпаття з футболу: «Севлюш» здобув перемогу над «Мункачом»

23.05.2016 21:30 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

У черговому турі вищої ліги обласної першості з футболу учора головна виноградівська команда проводила виїзний матч у Мукачеві.

У черговому турі вищої ліги обласної першості з футболу учора головна виноградівська команда проводила виїзний матч у Мукачеві.

Гра на стадіоні «Авангард» стала провальною для господарів. «Севлюш» насухо розбив суперника. Обидва голи були забиті з ігри у другому таймі. Відзначилися Василь Вашкеба та Денис Ребрик.

-Насправді це був нелегкий поєдинок,- розповів Голосу Карпат тренер «Севлюша» Іван Білак.- В Мукачеві зараз добре зіграна команда з молодими перспективними гравцями. Ми могли пропустити наприкінці першого тайму. Але цього не сталося. А далі наші хлопці показали гарний футбол і зробили те, за чим приїхали до Мукачева.

У чотирьох проведених іграх цьогорічного чемпіонату виноградівці здобули три перемоги і одну нічию. З десятьма очками наразі «Севлюш» займає четверту турнірної таблиці першості. Така ж кількість набраних очок у «Вільхівців», «Берегова» та «Середнього». Але в підопічних Івана Білака у запасі ще дві пропущені ігри. До речі, одну з них вони проведуть вже цієї середи в Берегові.

А перший домашній поєдинок у цьогорічному сезоні на капітально оновленому стадіоні «Юність» виноградівська команда проведе вже 29 травня. Тоді «Севлюш» зіграє проти «Вільхівців».

Читайте на ГК:Відключення електроенергії на Закарпатті: де не буде світла понад 8 годин
Читайте на ГК:На Виноградівщині ліквідували мастабну пожежу: відомі подробиці "палаючого" інциденту (ФОТО)
Читайте на ГК:"Сакура зводить із розуму": що закарпатець вчинив задля крутої розваги? (ФОТО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська