1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Колочавські “Опришки” стали чемпіонами Закарпаття з регбі

594
Спорт Міжгір'я

Про те, що Колочава – село спортивне, засвідчує і факт впровадження в ньому нового виду змагань з регбі.

Колочавські “Опришки” стали чемпіонами Закарпаття з регбі

Азами маловідомої у верховинському краї спортивної командної гри з овальним м’ячем, яка зародилася в Англії – місті Регбі, що й пішла назва від нього, вміло і активно опановує шкільна молодь за наставництва вчителя фізкультури місцевої ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Юрія Леднея. У житловому масиві Брадолець навіть створена учнівська команда з гучним йменням – “Опришки”.

І перші досягнення юних регбістів з села над Тереблею не забарилися. Взявши участь у дебютній дитячо-юнацькій обласній першості, до речі, один з кількох її турів було довірено провести і у Брадольці (інші відбувалися в Ужгороді та Оноківцях), спортсмени з краю народних месників виявилися найсильнішими – стали чемпіонами Закарпаття.

Визнання брадолецьких переможців підтвердилося і запрошенням команди “Опришки” стати спаринг-партером у всеукраїнському дитячо-юнацькому турнірі, що відбудеться у Івано-Франківську. Честь дружини з регбі, у складі якої як хлопці та дівчата, захищатимуть Богдан Миколенко, Сергій Косяк, Юрій Шетеля, Василь Пишка, Юрій та Іванна Пішти, Віталія Мацола, Іван Фетько, Іван Лугош та Василь Малета.

Василь ПИЛИПЧИНЕЦЬ.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber