1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Футбольні несподіванки від «Оболонь» та «Спартакус»

216
Спорт Закарпаття

Про підсумки неповного 4-го туру чемпіонату Закарпаття у вищій лізі читайте далі.

Футбольні несподіванки від «Оболонь» та «Спартакус»

Головну сенсацію у двобої, який міг претендувати на роль центрального, створила «Оболонь», яка завдяки голу Олександра Браєра, дала бій одній із двох кращих команд Закарпаття цього сезону «Дийді», яка спромоглась тільки на один забитий м’яч від Олександра Грицкевича. І це при тому, що до цього пивовари в цьому сезоні на чужих поля перемог, ні навіть нічиїх, жодного разу не здобували. Вирваний бал дозволив клубу з Хуста у таблиці виїзних матчів зберегти попередню позицію серед семи кращих.

Досить несподіваним став розгром однієї з двох кращих команд Центрального Закарпаття минулого та цього сезонів «Поляни», яка спромоглася тільки на гол Едуарда Понзеля. І це при тому, що дубль Івана Варваринця та мячі Дмитра Рацина та Владислава Лебідя дозволили ужгородцям здобути не тільки першу для них у цьому сезоні розгромну перемогу, а й першу звитягу в понад один гол. Завдяки цьому «Спартакус» у загальній таблиці за здобутими пунктами підстрибнув аж на шість сходинок і вперше увійшов до провідної п’ятірки.

Більш передбачувано завершили свої матчі «Мункач», «Вільхівці» та «Берегово». У центральній битві дня «Мункач» завдяки дублю Анатолія Нурієва та голу Юрія Булези вирвав перемогу від «Миная», який спромігся тільки на м’ячі від Михайла Чедрика та Євгена Чумака. Завдяки перемозі «Мункач» продовжив до трьох матчів свою переможну серію та в загальній таблиці за втраченими очками піднявся на півтори позиції й вперше повноцінно увійшов до призової зони. Голи двох Василів – Ковтуна та Луци, на противагу одному мячу іршавця Юрія Брича, дозволили «Берегову» у таблиці виїзних матчів за здобутими балами підстрибнути на три сходинки й вперше очолити цей табель. Звитяга у непересічному двобої «Вільхівців» фактично дозволила їм зберегти попередні позиції в загальній таблиці та табелі домашніх матчів.

Результати 4-го туру: «Мункач» Мукачево – «Минай» – 3:2, «Дийда» Дідово – «Оболонь» Хуст – 1:1, «Вільхівці» – «Середнє» – 1:0, «Спартакус» Ужгород – «Поляна» – 4:1, «Бужора» Іршава – «Берегово» – 3:1,

Турнірне становище на 14 травня: 1-е місце – «Ужгород» – 3 матчі – 9 очок (різниця голів – 14:2), 2 – 3 – «Вільхівці» та «Мункач» – 4 – 9 (9:3), 4-е за здобутими очками (7-е за втраченими балами) – «Дийда» – 4 – 7 (5:2), 5 (8) – «Спартакус» – 4 – 6 (7:5), 6 (5) – «Берегово» – 3 – 6 (4:3), 7 (9) – «Минай» – 4 – 6 (7:7), 8 (6) – «Боржава» Довге – 3 – 6 (4:6), 9 (4) – «Севлюш» Виноградів – 2 – 4 (4:1), 10 – «Середнє» – 4 – 4 (4:3), 11 – «Оболонь» – 4 – 4 (5:5), 12 – «Поляна» – 4 – 3 (4:13), 13 – «Бужора» – 4 – 0 (2:11), 14 – «Тячів» – 3 – 0 (1:16).

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber