1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Тренер ужгородської "Говерли": «В Україні клуби приватні. Хочу - плачу, хочу - не плачу»

281
Спорт Новини Ужгорода

Головний тренер “Говерли” В’ячеслав Грозний в інтерв’ю Sport Arena розповів, яким чином ужгородський клуб працює над отриманням атестату та як продовжує боротьбу з нинішніми проблемами.

Тренер ужгородської "Говерли": «В Україні клуби приватні. Хочу - плачу, хочу - не плачу»

«В Україні клуби приватні. Хочу — плачу, хочу — не плачу»

«Розповідають за місцевий закарпатський футбол… Та немає його! Є хороша першість області, але це нижче, аніж рівень другої ліги. Закарпатці повинні сказати «дякую» Шуфричу та іншим інвесторам, які дають можливість бути на Закарпатті команді Прем’єр-ліги. Вже три роки поспіль! Також є команди U-19, U-21, підтримується дитячо-юнацький футбол. На Закарпатті є досить багаті люди, та підтримайте “Говерлу”! Але ні — ніхто й гривні не дасть.

«Якщо “Говерла” не отримає атестат, то ми й не повинні грати. Я перший скажу: «Ми зі всіма не розрахувалися й не маємо права грати в Прем’єр-лізі». Навіть не буде теми для дискусії. Якщо інвестори побачать, що рівень негативу, який йде від гравців та їх представників, переходить межу, то просто зроблять клуб банкрутом. Хто від цього виграє? Хіба якась команда першої ліги, що може ввійти в УПЛ. Я впевнений, що команди Першої ліги вже домовилися, що гратимуть у Прем’єр-лізі, тому й вибивають звідси ряд команд.

Гравці, тренерський штаб, адміністрація і весь закарпатський футбол програють. А хто ж гратиме на “Авангарді”? Та ніхто, бо ніхто не хоче гроші вкладати. До того ж, є люди, яким вигідно, щоб в чемпіонаті України грали лише 12 команд. Я не буду називати їх імена.

Молодим талановитим гравцям із Закарпаття сказали: «Якщо ви потрапите в заявку на матч “Говерли”, то не будете грати на першості області». А там, щоб ви розуміли, вже платять гроші. Тому й талановиті гравці не хочуть йти до “Говерли”. До батьків приїжджають і кажуть, щоб їхні діти не йшли в “Говерлу”. А всі кажуть — “Говерла” не бере молодь.

Ви ж виконуєте роботу по знищенню команд. Даремно! Ви і вам подібні слухаєте те, що вам розповідають. Мені то що? Я веду перемовини з зарубіжними командами і скоро поїду з “Говерли”. Я 10 років працював за кордоном: у “Спартаку”, “Тереку”, Казахстані, найкращому клубі Болгарії — “Левскі”. В мене нема проблеми, я в будь-яку країну поїду й попрацюю.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber