1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Футбольні сюрпризи від «Сокола», «Баранинців» та «Невицького Замку»

264
Спорт Закарпаття

Про підсумки 4-го туру в Західній зоні першої ліги чемпіонату Закарпаття читайте далі.

Футбольні сюрпризи від «Сокола», «Баранинців» та «Невицького Замку»

Головну сенсацію туру створив «Сокіл», який у Перечині дав бій одній із чотирьох кращих команд Західної зони 2015-го та першої половини 2016-го років – місцевим «Карпатам». Завдяки здобутому балу кінчешці у таблиці виїзних матчів зберегли місце в провідній шістці.

Досить несподівано завершились непересічний матч у Дерцені, де господарі спромоглися тільки на гол Петра Петровці, та битва «Давида й Голіафа» у Бобовищі. М’яч Євгена Лукіяника дозволив «Баранинцям» вивезти заліковий бал від однієї з трьох кращих команд Центрального Закарпаття 1-ї половини 2016-го року – «Дерцена». Завдяки здобутому пункту підопічні Михайла Іваниці у таблиці виїзних матчів піднялись на одну позицію і вперше увійшли до сімки кращих гостьових команд.

«Невицький Замок» дав справжній бій одній із двох кращих команд Центрального Закарпаття 2015-го та 1-ї половини 2016-го років – «Бобовищу». Мінімальна поразка дозволила команді з Невицького зберегла попередні позиції у таблиці виїзних матчів.

Більшого ми очікували й від «Нижнього Коропця», який у головній та найконкурентнішій битві туру спромігся тільки на гол престижу Євгена Сороки, та «Локомотива», за який у двобої, що також міг претендувати на роль центрального, по разу відзначились Анатолій Павліш та Петро Крив’яник. Дубль Едуарда Готри та м’яч Віталія Рогача принесли «Витязю» четверту перемогу в сезоні в понад один гол. Завдяки впевненій звитязі команда з Концова у таблиці виїзних матчів за здобутими балами піднялась на одне місце й вдруге, після семиденної перерви, очолила цей табель. Завдяки голу Артура Морщука ракошинці поступились тільки мінімально й завдяки цьому збергли попередні позиції в загальній таблиці.

Найпередбачуваніше завершився поєдинок у Верхньому Коропці. Гол Василя Бирака дозволив «Карпатам» у таблиці домашніх матчів за здобутими балами підстрибнути аж на шість з половиною позицій і увійти до провідного квартету.

Результати 4-го туру: «Нижній Коропець» – «Витязь» Концгазо – 1:3, «Локомотив» Чоп – «Ракошино» – 2:1, «Дерцен» – «Баранинці» – 1:1, «Карпати» Перечин – «Сокіл» Кінчеш – 1:1, «Бобовище» – «Невицький Замок» Невицьке – 1:0, «Карпати» Верхній Коропець – «Великий Березний» – 1:0,

Турнірне становище на 13 травня: 1-е місце – «Локомотив» – 4 матчі – 12 очок (різниця голів – 12:3), 2-е за здобутими очками (3-є за втраченими балами) – «Витязь» – 4 – 10 (13:1), 3 (2) – «Бобовище» – 3 – 9 (7:0), 4 – «Дерцен» – 3 – 7 (4:2), 5 – «Карпати» Перечин – 4 – 7 (10:11), 6 – «Нижній Коропець» – 4 – 6 (6:4), 7 – «Ракошино» – 4 – 4 (9:10), 8 – «Баранинці» – 4 – 4 (4:6), 9 – «Сокіл» – 4 – 3 (1:4), 10 – «Карпати» Верхній Коропець – 4 – 3 (3:7), 11 – «Великий Березний» – 4 – 0 (5:12), 12 – «Невицький Замок» – 4 – 0 (1:13).

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber