1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Чемпіонат Закарпаття з футболу: сенсації у Великому Бичкові та Тересві

418
Спорт Новини Тячева

Про підсумки 4-го туру юнацької першості в Східній зоні першої ліги читайте далі.

Чемпіонат Закарпаття з футболу: сенсації у Великому Бичкові та Тересві

Головну сенсацію туру створила «Іза», яка на виїзді в поєдинку з командою, яка перед його стартом у таблиці домашніх матчів за здобутими балами перебувала в призовій зоні, провела свій кращий матч цього сезону й здобула дебютну гостьову перемогу на обласному рівні. Не менш несподівано завершилась центральна й найбільш конкурентна битва туру в Тересві. Граючи на полі однієї з трьох кращих команд Східної зони першої третини 2016-го року дубівські «Карпати» видали свій кращий матч сезону. Більшого ми очікували й від «Старта» та рахівських «Карпат». Золотаревці перед черговим матчем випереджали своїх прямих опонентів на дві позиції, а «Віск» у всіх попередніх двобоях 2016-го року був розгромлений.

Більш передбачувано завершились ще дві гри – матч у Ясінях, який міг претендувати на роль центрального в турі, та непересічний двобій у Великій Копані. Краща команда Закарпаття 2-ї половини 2015-го року «Велика Копаня» свій матч грала на два дні раніше за решту колективів і вже на 8-й хвилині відкрила рахунок, забивши один із кращих голів туру. Алік Сірко завершив атаку по центру блискучим ударом з 12-ти метрів у праву дев’ятку. М’яч залетів у ворота рикошетом від поперечини – 1:0. На 43-й хвилині масована атака завершилась діагоналлю Віктора Бігуна з правого флангу на лівий край воротарського майданчика, де Юрій Поган проштовхнув круглого в сітку – 2:0.

Цим самим копанці збільшили свою серію домашніх перемог, яка розпочалась ще 13 вересня 2015-го року, до п’яти матчів поспіль. Звитяга дозволила підопічним Івана Фурика у загальній таблиці, за наслідками матчу, випередити «Ізу» й на два дні увійти до провідної п’ятірки, а за наслідками всього туру залишити позаду себе тільки команду з Дубового. У таблиці домашніх матчів «Велика Копаня» за наслідками гри за здобутими очками на два дні відірвалась від «Говерли» й випередила «Інтер», «Івана Яремчука» та дубівські «Карпати» й на два дні очолила цей табель, а за наслідками всього туру хоча й відстала від «Говерли», та все ж випередила згадані вище три колективи.

Результати 4-го туру: «Авангард» Тересва – «Карпати» Дубове – 0:2, «Говерла» Ясіня – «Вікторія лнс» Біла Церква – 8:1, «Велика Копаня» – «Інтер» Нересниця – 2:0, «Івана Яремчука» Великий Бичків – «Іза» – 0:1, «Терново» – «Старт» Золотарево – 3:0, «Карпати» Рахів – «Віск» Вишково – 1:1,

Турнірне становище на 12 травня: «Говерла» – 12 очок (різниця голів – 20:1), «Карпати» Дубове – 12 (0:2), «Авангард» – 7 (7:4), «Іза» – 7 (3:6), «Інтер» – 6 (7:4), «Велика Копаня» – 6 (5:2), «Терново» – 6 (6:8), «Івана Яремчука» – 4 (4:4), «Старт» Золотарево – 3 (3:9), «Вікторія лнс» – 3 (4:15), «Карпати» Рахів – 2 (5:7), «Віск» – 1 (1:12).

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат».

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber