1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На Хустщині відбувся ІІ етап Кубку України з мотокросу

306
Спорт Новини Хуста

8 травня, Хустщина приймала ІІ етап Кубку України з мотокросу (Західний регіон). Гонка проходила на дебютному мототреку в селищі Вишково.

На Хустщині відбувся ІІ етап Кубку України з мотокросу

На відмінно підготовленій трасі змагаються 65 спортсменів різних вікових категорій, класифікацій, ветерани та аматори мотоспорту зі Львівської, Чернігівської, Хмельницької, Закарпатської, Івано-Франківської областей, повідомило ЗС.

Відкрили ІІ етап Кубку України з мотокросу (Західний регіон) головний організатор змагань В`ячеслав Ключкей, голова федерації Закарпатського осередку мотоспорту Віктор Стегура та Вишківський селищний голова Ярослав Гайович.

«Перший етап Кубку України відбувся у Берегові. Сьогодні приймає Вишково. Опісля матимемо ще три етапи в Голубиному, Хусті та Ковелі. Фінал традиційно пройде в останню неділю жовтня у Києві. Сьогодні представлено 5 команд із Західного регіону, найбільша – від Закарпаття. Змагання проходять на високому рівні, траса підготовлена ідеально. Потрібно віддати належне всій команді, яка готувала трасу і організовувала змагання», – каже головний суддя змагань Віктор Стегура.

До слова, найстаршому учаснику змагань 56 років, наймолодшому – 6. Змагаються на «залізних конях» і дівчата.

У перспективі організатори хотіли б започаткувати в Україні європейську та американську системи мотокросу, що полягають у співпраці спонсорів, спортсменів, організаторів і власне зорієнтовані на розвиток інфраструктури.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber