1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Ужгородські спортсмени привезли нагороди з міжнародних змагань з плавання в білоруському Гродно

306
Спорт Новини Ужгорода

У 33-му меморіалі на приз Героя Радянського Союзу Ольги Соломової взяли участь 18 команд та 250 учасників з Білорусі, Росії та України.

Ужгородські спортсмени привезли нагороди з міжнародних змагань з плавання в білоруському Гродно

Ужгородці вперше представляли нашу державу в місті над Неманом і розглядали ці старти як підготовку до першості України,повідомляє Закарпаття онлайн.

Три дні безкомпромісної боротьби на блакитних доріжках з сильними суперниками згуртували наших спортсменів і вони показали гідні результати. Так, Андрій Шерегій двічі фінішував першим на дистанціях 50 метрів брасом (34.10 сек) та 50 метрів вільним стилем (27.67 сек), а на дистанції 100 метрів брасом посів друге місто з результатом 1.15.56 сек.

Швидкі секунди показав, виступаючи поза конкурсом, Сергій Пилип на дистанції 50 метрів батерфляєм – 27.56 сек. На жаль. йому забракло 0.6 сек до виконання нормативу кандидата в майстри спорту України. Високий результат показав Костянтин Цап у плаванні на 50 метрів стилем батерфляй – 29.10 сек.

Зі слів тренера наших спортсменів Юрія Пісарева, хлопці покажуть кращі результати на першості Україні, яка стартує у Львові в кінці травня, і сподівається що Закарпаття буде мати такі довгоочікувані медалі національного чемпіонату. 

Ужгородську команду дуже привітливо зустрічали господарі змагань директор СДЮСШОР №5 Олег Кузікевіч та заслужений тренер Білорусі Іван Кузікевіч, які створили всі умови для успішного виступу наших спортсменів. 

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber