1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Завтра в Ужгороді та Вільхівцях великий футбол

202
Спорт Закарпаття

Про анонс перших півфінальних матчів Кубка Закарпаття читайте далі.

Завтра в Ужгороді та Вільхівцях великий футбол

Центральна битва титанів цього етапу відбудеться на красені стадіоні «Автомобіліст» в Ужгороді, де вже вкотре в цьому сезоні зійдуться знайомі, до болю в травмах, суперники. Якщо й надалі жереб так супроводжуватиме їх в парі, то події на полі будуть з’являтись їм навіть у страшних снах.

Перед стартом першого матчу шанси на вихід до наступного раунду співвідносяться як 51 на 49 % на користь команди з обласного центру. У першого поєдинку найреальнішою є перемога господарів у два голи.

У другій парі зустрінуться головне відкриття цього турніру – «Вільхівці» та одна з двох кращих команд Закарпаття квітня 2016-го року – «Севлюш». Тут шанси на вихід у фінал аналогічні до першого матчу на користь підопічних Івана Білака. Та перший поєдинок «південним» доведеться грати в горах за шаленої підтримки фанів місцевої команди, тому його найреальнішим підсумком має стати мирова. Трохи меншою є ймовірність мінімальної перемоги господарів.

Та як насправді завершаться матчі? Відповідь на це запитання уболівальники зможуть дізнатись завтра, якщо знайдуть час прийти безпосередньо на стадіони починаючи з 17.00 за київським часом. Повторні поєдинки відбудуться рівно через тиждень на полях команд, що вказані другими.

Перші півфінали, 28 квітня, четвер: «Ужгород» – «Дийда» Дідово, «Вільхівці» – «Севлюш» Виноградів.

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber