1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Ужгородський ГК "Карпати" вдовольняється «сріблом»

253
Спорт Новини Ужгорода

21-23 квітня у Львові пройшов третій тур другого етапу чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги.

Ужгородський ГК "Карпати" вдовольняється «сріблом»

Першу свою гру ужгородські гандболістки провели зі столичним «Спартаком». Розпочався матч із втрат м’яча в атаках ужгородок, чим і скористалися киянки, які відзначились у воротах юної Єлизавети Воронько трьома сухими голами. Перша половина гри завершилась з рахунком 13:8. Найбільше наблизитись в рахунку вдалось аж наприкінці поєдинку, на відстані двох голів стало спекотніше, але не на довго. І хоч друга половина гри пройшла на рівних – 13:13, та важлива перемога залишилася за закарпатками – 26:21,інформує КО.

Наступного дня львів’янки протистояли киянкам. «Карпати» тим часом зіграли із херсонками, яких вдалося перемогти 27:22, і з більш-менш хорошим настроєм підходили до головного матчу чемпіонату.

Гандбольне класико «Галичанка» – «Карпати» проходило під диктовку львів’янок. Ужгородки грали без двох своїх лідерів – травмованих Дарини Кот та Іванни Мигович, і, звичайно, дива від них ніхто не очікував, але ж не так явно здавати позиції. Емоції зашкалювали у наставника ужгородок, за що той і був покараний спершу жовтою карткою, а потім двохвилинним вилученням. Незважаючи на значне відставання, «Карпати» чинили гідний опір, тримали у напруженні і суперниць, і вболівальників львів’янок. Не впоралися ужгородки і з львівською воротаркою Єлизаветою Гілязетдіновою – саме вона анулювала багато потенційних голів. Того ж дня перемогу здобув «Спартак», котрий здолав «Дніпрянку» 28:26.

До закінчення чемпіонату України залишився лише один тур, який прийматимуть ужгородські «Карпати». Оскільки «Галичанка» випереджає суперниць на шість очок, то на 99% львів’янки й стануть чемпіонками України. А ще нещодавно чемпіонство «Карпат» здавалося справою часу.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber