1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На чемпіонаті України за команду Закарпаття виступило дев’ять юних футболісток з Виноградівщини / ФОТО

285
Спорт Новини Виноградова

Протягом п’яти днів на футбольних полях спорткомплексу «М.Б.Маркевича» м.Львів проводився чемпіонат України з футболу серед дівочих команд U-16 вищої ліги сезону 2016 року.

До складу збірної Закарпатської області , яка виступала у групі А, ввійшли вихованки Виноградівської ДЮСШ «Колос».

Закарпатські дівчата у своїй підгрупі змагалися з командами елітних спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл такими як «Пантери» (м.Умань Черкаської області) - минулорічні чемпіонки України, «Ліцей» (м.Костопіль Рівненської області) та «Спартак» ( м.Чернігів).

Незважаючи на те що наші дівчата з мінімальними рахунками поступилися більш досвідченим командам , але у вирішальній грі проти збірної команди Львівської області вони зуміли на рівних зіграти із господарками чемпіонату та посіли восьме місце серед 23 команд учасників чемпіонату,- розповів тренер Михайло Гоздог.

За участь у чемпіонаті України збірна команда Закарпатської області, до складу якої входили дев’ять вихованок Виноградівської районної ДЮСШ «Колос», нагороджені цінним призом федерації футболу України.

Честь нашого краю на чемпіонаті захищали, зокрема, Єлена Яковлева , Ніколетта Свереняк, Іветта Тереля, Вікторія Маринич, Ніколетта Леві , Анастасія Татач , Аліна Фольовка ( усі з Королево), а також Оксана Матьовка ( с.Черна) , Дарина Григорович (с.Чорнотисово).

Ст.тренер-викладач ДЮСШ «Колос» І.Рабовський.

Читайте також: