1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Ужгородка перемогла у Словаччині в категорії “Фітнес-бікіні”

338
Спорт Новини Ужгорода

17 квітня у Вранові відбулися змагання з бодібілдингу та фітнесу Amix Cup.

Ужгородка перемогла у Словаччині в категорії “Фітнес-бікіні”

Все пройшло на вищому рівні. Наші закордонні друзі зуміли організувати справжнє свято для спортсменів, кожен учасник змагань при реєстраціі отримав повний пакет подарунків від спонсорів спортивного харчування Amix та символічні кулончики від IFBB.

Головним гостем зі своєю шоу-програмою був Pro бодібілдер Dennis Wolf, повідомив КО.

Море емоцій, багато вражень, ну і звісно перемога. ІІІ місце в Словакії в категорії бікіні фітнес, дало мені багато мотивації та стимул ставити перед собою нові цілі і рухатися далі, інформувала ужгородка Роксолана Рошканюк.

“Хочеться відмітити хорошу форму Юрія Йовбака із Сваляви, який виступив в категорії менс-фізік і попав до півфіналу, молодець! Ну і на кінець переходимо до головного. Велика подяка Закарпатській Обласній Ферераці з Бодібілдингу та Фітнесу, величезне спасибі Igor Baran – це людина з великої літери, яка прагне розвивати можливість участі спортсменів у змаганнях, не тільки на Україні але й за кордоном! Також не можу не подякувати нашим закордонним друзям, які нас гарно зустріли і прийняли. Igor Kopcek Вам теж дякую, за хорошу організацію, позитивний настрій і підтримку!!! Ну і подяка спонсорам Amix за мега-подаруночки!!! Велике спасибі Всім, було круто!, - написала спортсменка.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber