1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На старті чемпіонату ФК «Севлюш» вирвав бойову нічию у Середньому

279
Спорт Новини Виноградова

Перший матч цьогорічного чемпіонату області з футболу головна виноградівська команда провела на виїзді з ФК «Середнє».

На старті чемпіонату ФК «Севлюш» вирвав бойову нічию у Середньому

Ігри цих двох команд щоразу характеризуються упертим суперництвом і неабияким накалом пристрастей на футбольному полі. Так було і на цей раз.

Початок поєдинку в Середньому для гостей склався невдало. На п’ятій хвилині матчу досвідчений виноградівський бранкар Віталій Гринишин допустився прикрої помилки і господарі повели в рахунку. А ще за кілька хвилин центральному захиснику Роману Гобоні довелося гасити атаку середнянців. Рефері порахував дії захисника як фол останньої надії і вилучив його з поля.

Враховуючи те, що майже увесь матч ми провели в меншості, я в цілому задоволений першою грою наших хлопців у цьогорічному чемпіонаті, - розповів Голосу Карпат тренер «Севлюша» Іван Білак.- Другий тайм ми явно домінували на полі і зуміли зрівняти рахунок. Якби трохи більше везіння, то могли й перемогти.

Гол у ворота середнянців на 76 хвилині забив новачок «Севлюша», нападник Олексій Остапійчук, який вийшов на заміну.

У наступному турі чемпіонату виноградівці прийматимуть ужгородський «Минай», який сьогодні насухо , з рахунком 2:0, переміг «Берегово» . Тож на «Севлюш» чекає чергове непросте випробування. Ситуація для виноградівців ускладнюється ще й тим, що реконструкція стадіону «Юність» усе ще триває, тож поки невідомо чи допоможуть їм рідні стіни у цьому важливому двобої.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber