1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На сході Закарпаття чемпіонат з футболу стартує з супердербі на Рахівщині

231
Спорт Новини Рахова

Про анонс матчів першого туру Східної Зони першої ліги Чемпіонату Закарпаття читайте далі.

На сході Закарпаття чемпіонат з футболу стартує з супердербі на Рахівщині

Центральна битва титанів недільного дня відбудеться в Рахові, де зійдуться дві з трьох кращих першолігових команд першої третини 2016-го року. Тут все найпевніше завершиться мінімальною перемогою господарів, які цим самим реабілітуються за важкий виліт із Кубка Закарпаття. Інший двобій, що міг претендувати на роль центрального відбудеться в Білій Церкві, куди приїде одна з чотирьох кращих команд Східної зони 2015-го року «Віск». Для обидвох колективів це стартові офіційні матчі в цьому сезоні. Тут все також найпевніше завершиться мінімальною перемогою господарів, які мають збільшити до трьох матчів свою домашню переможну серію. Трохи меншою є ймовірність нічиєї.

Ще один непересічний двобій відбудеться в Тернові, куди приїде одна з двох кращих команд Східної зони 2015 року «Говерла». Для обох команд це стартові офіційні матчі в новому сезоні. Ясінці найпевніше здобудуть мінімальну перемогу в цьому протистоянні, чим реваншуються за прикру поразку від цих же опонентів 18-го жовтня 2015 року. Цікавим обіцяє бути матч у Ізі, куди завітає краща першолігова команда Південного Закарпаття першої третини 2016 року «Велика Копаня», яка також має перемагати мінімально.

Набагато явнішими є фаворити в матчах у Дубовому та Золотареві. Третя з трьох кращих першолігових команд Східного Закарпаття «Карпати» мають вигравати від дебютанта з Нересниці з гандикапом у 2 голи, а «Старт» найпевніше переможе іншу темну конячку змагань із вагомим далеким минулим, для якого це перший офіційний матч у новому сезоні, з різницею в 1-2 м’ячі.

Та як все завершиться насправді фани зможуть дізнатись безпосередньо на стадіонах, починаючи з 17.00 за київським часом.

Матчі першого туру, 17 квітня, неділя: «Карпати» Рахів – «Кісва» Косівська Поляна, «Вікторія ЛНС» Біла Церква – «Віск» Вишково, «Терново» – «Говерла» Ясіня, «Іза» – «Велика Копаня», «Карпати» Дубове – «Інтер» Нересниця, «Старт» Золотарево – «Авангард» Тересва.

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат».

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber