1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Чемпіонат Закарпаття стартує з ель-класіко в Середньому, Берегові та Хусті

271
Спорт Закарпаття

Про анонс матчів першого туру вищої ліги Чемпіонату Закарпаття читайте далі.

Чемпіонат Закарпаття стартує з ель-класіко в Середньому, Берегові та Хусті

Центральна битва титанів суботнього дня відбудеться в Середньому, де зустрічаються одвічні опоненти: до завжди неприступних середнянців приїде один із трьох кращих клубів 2015 року та першої третини 2016 року «Севлюш». Нагадаю, що саме середнянці не дозволили підопічним Івана Білака розраховувати на підкорення Зимового чемпіонату Закарпаття. Найбільш очікуваним підсумком завтрашнього протистояння стане мінімальна перемога гостей, яка дозволить «Севлюшу» продовжити свою переможну серію. Трохи меншою є ймовірність нічиєї, завдяки якій «Середнє» продовжить свою безпрограшну серію в основний час.

Двобій, що також міг претендувати на роль центрального відбудеться в Берегові. Сюди приїде одна з двох кращих команд Західного Закарпаття першої третини 2016 року «Минай». Тут гості мають такі ж шанси на успіх, як і виноградівці. Перемога дозволить минайцям продовжити до трьох матчів свою серію виїзних звитяг. Ще одне непересічне протистояння пройде в Хусті, де вчергове зійдуться дві кращі команди Східного Закарпаття першої третини 2016 року. Найпевнішою тут стане мінімальна перемога господарів, яка дасть можливість пивоварам реваншуватись за фіаско в Кубку Закарпаття.

Найконкурентнішим обіцяє стати двобій у Довгому, куди приїде краща команда Центрального Закарпаття 2015 року та першої третини 2016 року ДЮФК «Мукачево». Тут все має завершитись внічию. Трохи меншою є ймовірність мінімальної перемоги гостей. Набагато явнішим є фаворит у Поляні, де господарі мають перемагати в 1-2 голи. Ще більші шанси на виграш віддаємо «Дийді», яка найпевніше має робити це в 2 м’ячі. Найбільш передбачуваним переможцем своєї пари є краща команда Закарпаття 2015 року та першої третини 2016 року «Ужгород», який має громити суперника в 3-4 голи.

Матчі першого туру, 16 квітня, субота: «Середнє» – «Севлюш» Виноградів, «Берегово» – «Минай», «Оболонь» Хуст – «Вільхівці», «Дийда» Дідово – «Спартакус» Ужгород, «Ужгород» – «Тячів», «Боржава» Довге – ДЮФК «Мукачево», «Поляна» – «Бужора» Іршава;

Початок ігор: юнаки – 15.30, дорослі – 17.00 за київським часом.

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber