1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На стадіонах Поляни, Рахова, Середнього та Вільхівців у неділю відбудеться великий футбол

315
Спорт Закарпаття

Про анонс 1/8 фіналу кубка Закарпаття читайте далі.

 На стадіонах Поляни, Рахова, Середнього та Вільхівців у неділю відбудеться великий футбол

Центральною на цій стадії змагань стане битва титанів у Поляні, де одна з двох кращих команд Центрального Закарпаття першого кварталу 2016-го року «Поляна» приймає одного з трьох кращих клубів Закарпаття минулого року «Севлюш». Шанси команд оцінємо як 51 % на 49 % на користь гостей.

Не менш цікаве протистояння відбудеться в Рахові, де краща команда Закарпаття 2015-го року та першого квартату 2016-го року «Ужгород» у одному з двох найменш конкурентних протистоянь матиме значну перевагу над господарями, яка співвідноситься як 53 % проти 47 %.

Ще один чудовий матч , який є одним із трьох найконкурентніших на цьому етапі, пройде в Середньому. Сюди завітає одна з двох кращих команд Південного Закарпаття першого кварталу 2016-го року «Берегово». Можливості клубів тут оцінюємо як 50 на 50 %. Аналогічними є шанси команд у другому найконкурентнішому матчі у Вільхівцях, де зійдуться дві з трьох кращих команд Східного Закарпаття 2015-го року та першого кварталу 2016-го року.

Досить конкурентного бою чекаємо в Дубовому, куди завітає одна з трьох кращих команд Центрального Закарпаття 2015-го року «Бужора», яка найпевніше й матиме незначну перевагу над опонентами у пропорціях 51-го % на 49 %. Третій із трьох найконкурентніших матчів пройде у Волівці, де кращій команді Північного Закарпаття «Спарті» опонуватиме сильний клуб із Нового Давидкова. Тут шанси дуже рівні – по 50 %.

Більш явним є фаворит у грі в Чопі, де одна з трьох кращих команд Закарпаття минулого року та початку 2016-го року «Дийда» матиме перевагу над «Локомотивом» як 52 на 48 %. У другому з двох найменш конкурентних матчів цієї стадії краща команда Центрального Закарпаття 2015-го року та першого кварталу 2016-го року ДЮФК «Мукачево» буде явним фаворитом. Можливості команд на успіх у цьому двобої «Давида й Голіафа» розцінюються як 53 % на 47 % на користь гостей.

Поєдинки 1/8 фіналу, 27 березня, неділя, 14.00: «Поляна» – «Севлюш» Виноградів, «Карпати» Рахів – «Ужгород», «Середнє» – «Берегово», «Вільхівці» – «Оболонь» Хуст, «Локомотив» Чоп – «Дийда» Дідово, «Карпати» Дубове – «Бужора» Іршава, «Верховина» Міжгір’я – ДЮФК «Мукачево», «Спарта» Воловець – «Ференца Медвідя»;

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber