1. Головна
  2. >
  3. Спорт

У Мукачеві пам’ятним турніром відкриють сезон петанку

309
Спорт Новини Мукачева

27 березня у Мукачеві відбудеться Відкритий турнір з петанку ім. Володимира Гвоздьо.

Турнір присвячений одному з засновників Мукачівського петанк-клубу Володимиру Гвоздьо і вже традиційно відкриває сезон петанку у Мукачеві. 
Володимир Гвоздьо - один із засновників петанк-клубу, автор логотипу. Людина, внесок якої у розвиток Мукачева та краю важко переоцінити. Відійшовши у кращий світ на 42 році життя, він наче сказав: життя коротке, не марнуйте його. 

"Для багатьох із нас він став символом змін. У пам’ять про Володимира, в день його народження, ми заснували петанк-турнір - Турнір імені Володимира Гвоздьо...", - розповідають мукачівські петанкісти.

До участі у турнірі запрошуються усі бажаючі. Реєстрація гравців розпочнеться в парку о 10:30.

"Завдяки вчасній реакції УМГ Мукачева стало можливим проведення першого цьогорічного турніру у міському парку Перемога. На цьому тижні тут будуть облаштовані нові майданчики для петанку, так як частину старих майданчиків використали під встановлення фестивальних будиночків. Пам’ятний турнір у Мукачеві пройде вже вдруге. Правила гри дуже прості, через 5-10 хвилин станете впевненим петанкістом! Реєстрація починається о 10:30. Реєстраційний внесок - 50 гривень, але він не є принциповим", - розповів "Голосу Карпат" президент "Мукачівського петанк-клубу" Юрій Кравчук.

Нагадаємо, як повідомлялося, у Мукачеві відбудеться велозаїзд-екскурсія "Мукачівські гідранти".

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber