1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На Тячівщині пройшов міжнародний волейбольний турнір «Кубок Шевері»

309
Спорт Новини Тячева

У неділю, 20 березня, у спортзалі ЗМТ пройшов XVIII міжнародний турнір з волейболу "Кубок Шеверів", присвячений пам'яті І.В. Шевері - вчителю Дубівської школи.

На Тячівщині пройшов міжнародний волейбольний турнір «Кубок Шевері»

Урочистість з нагоди волейбольного свята відкрив Віктор  Шеверя. Він привітав присутніх та представив чотири команди, які стали учасниками міжнародного турніру. Так, окрім команд волейболістів з Дубового, Ужгорода та Нижньої Апші, у ньому взяли участь ще й спортсмени з румунського міста Бая-Маре, повідомив Тячів.

Волейбольні ігри проводились за коловою системою. За результатами турніру було визначено переможців. Так, третє місце розділили між собою дві команди – волейболісти з Дубового та румунські гості – команда з Бая-Маре. Друге місце посіли спортсмени з Нижньої Апші, а перше місце та головний кубок турніру вибороли волейболісти з Ужгорода. Оргкомітет та суддівська колегія також визначили кращих гравців турніру.

Всі переможці отримали заслужені нагороди: медалі, грамоти та кубки. На завершення свята  учасники та організатори турніру зробили спільне фото на пам'ять.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber