1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Тренер "Говерли" різко прокоментував поразку команди від "Сталі"

212
Спорт Новини Ужгорода

Головний тренер “Говерли” В’ячеслав Грозний впевнений, що його команду не хочуть бачити серед 12 команд Прем’єр-ліги в наступному році.

Тренер "Говерли" різко прокоментував поразку команди від "Сталі"

Про це головний тренер ужгородців сказав телеканалу “Футбол 2” після матчу зі “Сталлю” (0:1).

"Обидві команди хотіли грати. “Сталь” значно краще зіграла в першому таймі. В перерві ми спробували перебудувати деякі аспекти. Так, в першому таймі “Сталь” грала значно краще, і в неї були нагоди, але в другому таймі “Говерла” стала грати краще і незаслужено програла.

Треба “подякувати” Дердо, що команду вбивають. Я відчуваю, що “Говерлу” вбивають ще з першого туру. Зрозуміло, що дають вказівку суддям, щоб команда не змогла потрапити в 12 команд Прем’єр-ліги.

“Говерлу" не хочуть бачити в УПЛ. Це робиться спеціально. Мені і так нема ким грати. Для чого знущатись над командою? Ми цього не заслуговуємо. Дердо зробив все, щоб ми програли. Це бачила вся Україна. Говерла нікому не подобається, бо вона незалежна, вона грає в футбол, в гру, а не в тоталізатори.

Давайте очистимо цю заразу! Чому запрошують іноземців на високі державні посади, а не можна запросити суддів з Польщі, Угорщини, Румунії, Словаччини?

Я не можу так тренувати! Якщо нічого не зміниться, поїду працювати в іншу країну”, – сказав Грозний.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber