1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Кубок Закарпаття з футболу стартує кількома родзинками

340
Спорт Закарпаття

Про анонс матчів та шанси команд першої стадії цього, другого за престижем на Закарпатті, турніру з футболу читайте далі.

Кубок Закарпаття з футболу стартує кількома родзинками

Головна битва титанів цієї стадії безумовно відбудеться між поки кращою командою Закарпаття першого кварталу 2016-го року «Минаєм» та грізною «Поляною». Шанси команд на успіх розцінюються як 52 на 48 %. Найреальнішою є перемога підопічних Гибалюка в 1-2 голи.

Не менш цікаві поєдинки очікуємо в Кінчеші, Бобовищі, Дубовому, Пістрялові та Новому Давидкові. Середнянці мають найкращі можливості на вихід до наступного раунду змагань – 53 на 47 %. Тут можна очікувати навіть розгрому.

Майже таку ж перевагу над пістрялівцями матиме міцна «Бужора» – 52 на 48 %. Аналогічні шанси на успіх щодо своїх опонентів матиме «Бобовище». А от шанси у найконкурентніших парах цієї стадії змагань, «Карпати» Дубове – «Велика Копаня» та «Ференца Медвідя» Нове Давидково – «Витязь» Концгазо, дуже рівні – по 50 %. Тут глядачам слід готувати більше попкорну, бо все може не закінчитись у основний час. У решті пар фаворити є досить явними. У Невицькому, Міжгір’ї, Воловці та Ізі гості матимуть суттєву, як для кубка, перевагу у пропорціях – 52 на 48 %.

Матчі 1/16 кубка Закарпаття з футболу, 20 березня, неділя, 14.00: «Минай» – «Поляна», «Сокіл» Кінчеш – «Середнє», «Бобовище» – «Карпати» Рахів, «Карпати» Дубове – «Велика Копаня», «Метеор» Пістрялово – «Бужора» Іршава, «Ференца Медвідя» Нове Давидково – «Витязь» Концгазо, «Невицький Замок» Невицьке – «Локомотив» Чоп, «Іза» – «Вільхівці», «Верховина» Міжгір’я – «Баранинці», «Спарта» Воловець – «Ракошино».

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат».

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber