1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На Тячівщині відбулись гірськолижні змагання / ФОТО

171
Спорт Новини Тячева

Цьогоріч змагання відбулись 13 березня в смт. Усть-Чорна на полонині "Красна" за сприяння й організації районної та місцевої влади, депутатів та меценатів.

В змаганнях прийняло участь близько 40 спортсменів різної вікової категорії: наймолодшому спортсмену виповнилося 6 років, найстаршому - 67. До речі, активну участь у змагання взяли й державні службовці, голови вищеназваних сільрад і зокрема особисто голова райради Василь Каганець.

Головним суддею виступив Меклиш І.І, а загальне керівництво та контроль за проведенням змагань здійснював сектор молоді та спорту державної адміністрації (нач. Василь Герчак).

По закінченню турніру всі призери та переможці були нагороджені кубками, медалями та грамотами від Тячівської районної державної адміністрації, які їм вручили представники влади. Також посприяли погодні умови, завдяки яким масштабне спортивне дійство принесло всім учасникам, глядачам та гостям свята тільки приємні та позитивні емоції, повідомила Прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

Читайте також: