1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Через місяць на Закарпатті відбудуться танцювальні змагання Uzhgorod Open-2016

17.03.2016 09:11 Спорт

Традиційні міжнародні змагання з танцювального спорту «Uzhgorod Open» відомі далеко за межами України і стали «візитною карткою» обласного центру Закарпаття.

Традиційні міжнародні змагання з танцювального спорту «Uzhgorod Open» відомі далеко за межами України і стали «візитною карткою» обласного центру Закарпаття.

Однак, протягом 2 останніх років це грандіозне свято краси і таланту не проводився. Ситуацію вирішили виправити в цьому році, повідомив ЗК.

Змагання «Uzhgorod Open» традиційно планують провести в кінці квітня - в період цвітіння ужгородських сакур. Це будуть змагання міжнародного календаря Всесвітньої Федерації Танцювального Спорту (WDSF) - WDSF Open Standard, WDSF Open Latin, Чемпіонат України серед команд формейшн St, Lat, Міжнародні відкриті та класифікаційні змагання.

Уже в березні Федерація танцювального спорту організувала в Ужгороді танцювальний турнір «Грація 2016» як показову репетицію перед «Uzhgorod Open».

«Uzhgorod Open» вже включений в календар Всесвітньої Федерації Танцювального Спорту і зараз активно проводяться роботи по організації турніру. Попередню згоду на участь в змаганнях дали команди з 7 країн.

Отже, 23-24 квітня жителів і гостей Ужгорода чекає захоплююче танцювальне шоу.

Читайте на ГК:Хотіли до Словаччини: на Закарпатті затримали трьох чоловіків та місцевого таксиста
Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська