1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На Тячівщині відбувся бійцівський турнір «Титани октагону»

295
Спорт Новини Тячева

Минулої неділі на Тячівщині пройшов турнір зі змішаних єдиноборств WHF MMA Horting «Титани октагону». Це вже вдруге на Тячівщині пройшла спортивна подія такого високого організаційного рівня.

Головним організатором виступив майстер спорту України з хортингу, керівник Тячівської міської та районної федерацій хортингу, президент спортивного клубу «Інфайтер «Хортинг» Михайло Бучак. Почесним гостем турніру став відомий український спортсмен, професійний кікбоксер і спеціаліст зі змішаних бойових мистецтв (MMA) Ігор Вовчанчин, повідомив Tyachiv News.

Сотні глядачів спостерігали за видовищними двобоями професійних титулованих бійців в октагоні. У боях прийняли участь 16 спортсменів, які є неодноразовими призерами українських та міжнародних чемпіонатів. Тому всі поєдинки виявились надзвичайно емоційними та динамічними. 

Турнір відбувся за принципом гри в три четвірки, тобто по 4-ро бійців боролись в кожній ваговій категорії, яких було три: 66, 71, і до 90 кг. 
Найбільш довгоочікуваною подією змагань стали два бої вечора. Поєдинок дівчат - Алли Лисової та Людмили Пилипчак у ваговій категорії 55 кг. А також бій у ваговій категорії 93+, за участі Євгенія Бови та Романа Агоштона, - нашого земляка, колишнього бійця АТО, кандидата в майстри спорту України з хортингу. 

Результати турніру: 55 кг 
Пилипчак Людмила, перемогла Лісову Аллу (технічний нокаут) 
66 кг 
Переможець Дмитро Шаповалов 
71 кг 
Переможець Веліев Эльнур 
До 90 кг 
Переможець Юрій Назарук 
93+ кг

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber