1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Підсумки повторних чвертьфіналів Зимового чемпіонату Закарпаття

105
Спорт Закарпаття

Парад несподіваних рахунків у повторних чвертьфіналах.

Підсумки повторних чвертьфіналів Зимового чемпіонату Закарпаття

Повторні матчі плей-оф не створили суттєвих несподіванок щодо учасників наступної стадії змагань, однак підсумкові рахунки здивували своїм куражем. Із огляду на те, який спротив чинив «Локомотив» на своєму полі, відверте побиття залізничників у місті над Латорицею, що сталось завдяки дублю Івана Данканича та голам Олексія Франчука, Анатолія Нурієва й Андрія Харченка, приємно здивувало навіть місцевих фанів. «Локомотив» залишає престижний турнір у статусі одного з трьох кращих любительських клубів Західного Закарпаття першої декади 2016-го року.

Несподіваним був і підсумок центрального недільного протистояння в Хусті. Від «Оболоні» всі чекали хоча б мінімального реваншу. Особливо старались хустяни для свого відомого земляка Ромео Буковецького, що відзначав своє день народження. Та помилки захисників та воротаря дозволили джокеру гостей Івану Скундзяку, своїм черговим дублем, продовжити до чотирьох матчів переможну серію «Ужгорода». «Оболонь» виходить із боротьби за зимовий трофей у статусі кращої команди Східного Закарпаття перших трьох місяців 2016-го року.

Трохи шокував рахунок поєдинку в Дідові. У першому двобої на своїй рідній арені у «Дийди» нарешті знайшов золоту гольову жилку Олександр Розман, що відзначився покером. Доповнили сумний для копанців розклад на полі мячі Роберта Давіда, Габора Кеменя та Юрія Береша. «Велика Копаня» залишає змагання фактично в статусі однієї з чотирьох кращих команд Південного Закарпаття першої декади 2016-го року.

Радість ужгородським та повний смуток берегівським фанам вдруге до ряду, завдяки голам Костянтина Багрія та Михайла Дудаша, створив «Минай».Переможна серія підопічних Гибалюка вже складає шість поєдинків до ряду! Незважаючи на фіаско, «Берегово» залишає змагання в статусі одного з двох кращих клубів Південного Закарпаття перших трьох місяців 2016-го року.

Результати чвертьфіналів: «ДЮФК Мукачево» – «Локомотив» Чоп – 5:0 (за сумою двох матчів – 6:2), «Минай» – «Берегово» – 2:0 (5:0), «Оболонь» Хуст – «Ужгород» – 0:2 (0:6), «Дийда» Дідово – «Велика Копаня» – 7:0 (8:0),

Євген Свищо для «Голосу Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber