1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Підсумки 5-6-го турів у Східній зоні Зимового чемпіонату Іршавського району

280
Спорт Новини Іршави

«Будівельник» присоромив діючого чемпіона.

Підсумки 5-6-го турів у Східній зоні Зимового чемпіонату Іршавського району

Матчі 5-го туру, що відбулись у суботу п’ятого березня, пройшли без сенсацій. Трохи здивувала «Боржава», яка спромоглась тільки на гол Назара Цісельського, який утім дозволив довжанцям на один день випередити «Будівельник» за здобутими очками, та на значно більший строк залишити «Кушницю» позаду себе за втраченими балами. Понад добу, від 14.00 п’ятого березня до 15.30 шостого березня, річкові вперше входили до двійки лідерів за здобутими пунктами та до призової зони східної групи за втраченими очками.

Дубль Дмитра Барни в центральній битві дня приніс перемогу «Броньці» й дозволив цьому колективу відірватись від найближчого переслідувача на відстань однієї перемоги. М’яч Ярослава Горзова в найконкурентнішому протистоянні 5-го туру приніс перемогу «Білкам» і дозволив їм упевнено закріпитись у квартеті кращих команд групи «В».

Трохи непередбачуваніше завершився 6-й тур, що відбувся в неділю шостого березня. Головну сенсацію дня не тільки в групі «В», а й у всій Іршавській районній лізі створив «Будівельник». Голи Василя Урсти та Івана Бурча змусили титулованих довжанців піти з поля в дуже поганому настрої. Завдяки звитязі команда з села «вапна та струмкових млинів» випередила довжанців ще й за здобутими балами і втретє повноцінно увійшла до двійки лідерів східної зони.

Більш передбачувано завершила свій двобій «Бронька», яка на влучний постріл кушницького таланта Руслана Гусина відповіла дублем Івана Осталоша та м’ячами Вячеслава Шусти та Дмитра Барни. Перемога дозволила броньківцям майже забронювати за собою перше місце в східній групі. Найочікуваніше завершив своє досить конкурентне сусідське дербі «Виноградар». Гол Василя Поляка дозволив команді з Великого Раківця випередити «Малий Раківець» та «Кушницю» й вперше увійти провідної п’ятірки зони «В».

Результати 5-6-го турів: «Бронька» – «Виноградар» Великий Раковець – 2:0, «Білки» – «Кушниця» – 1:0, «Боржава» Довге – «Малий Раковець» – 1:0, «Боржава» – «Будівельник» – 0:2, «Кушниця» – «Бронька» – 1:4, «Виноградар» – «Малий Раковець» – 1:0;

Турнірне становище на 9 березня: 1 «Бронька» – 5 матчів – 13 очок (різниця голів – 10:3); 2 «Будівельник» – 5 – 10 (11:8); 3-е місце за добутими очками (4-е за втраченими балами) «Боржава» – 6 – 8 (7:5); 4 (3) «Білки» – 5 – 7 (8:8); 5 «Виноградар» Великий Раковець – 5 – 6 (2:4); 6 «Кушниця» – 5 – 4 (4:11); 7 «Малий Раковець» – 5 – 3 (2:5);

Євген СВИЩО для «Голос Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber